Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskas

PLAMIENIE PRZEDMIESIĄCZKOWE

Polecane posty

Gość kaskas

Od kilku miesięcy mam plamienie przedmiesiączkowe Zaczynają sie na 2 dni przed miesiączka. Lekarz mowi ze nie ma sie czym przejmowac. Nie wiem jednak czy powinnam liczyc cykl od 1 dnia PLAMIENIA czy dnia gdy już normalnie krew leci???

Plamienia nie liczymy jako 1dc. Pierwszy dzień to jak następuje prawdziwe krwawienie.

Gość kaskas
ok, dzieki!

ja mam ciemne plamienia przed @ (2-3dni) i okazuje sie ze to zaburzenia hormonalne

Gość kaskas
mi tez sie to nie podoba ale bylam u gina niedawno i powiedzial ze tak ma prawo byc...

Gość kaskas
plamilam od 14 dc do 16 dc + duzy bol, drętwienie i typowe objawy miesiaczkowe nie mam pojecia o co chodzi.... czy to owulacja? straszny bol jak na jajeczko... ( u gina bylam 3 tygodnie temu i mialam usg, cytologie i wszystko gralo)

Gość sgdgfghj
miałam tak samo dziwne plamienia przed miesiączką , lekarz twierdził ze jest ok . Poszukałam innego gina który zlecił serię badan z usg włącznie okazało sie ze choruję na endometrioze , jednym z objawow tej choroby są zaburzenia cyklu takie jak plamienia przed i przedłużające sie miesiączki a także bóle w trakcie samego okresu

Gość kaskas
to ja to wszystko mam Dluzsze miesiaczki ( ale w tym roku dopiero) a plamienia tylko przed miesiaczka i teraz w polowie cyklu mniej wiecej Ale mialam usg niedawno i nic nie wykazalo

Gość kaskas
plamienie sie skonczylo ale bol nie ustapil :(