Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna laska ..

Do facetow ktorzy wmawiaja sobie ze technika jest najwazniejsza nie wielkosc

Polecane posty

to nawet nie podlega dyskusji;-) a wiesz co jak kiedys palnelam?gadalam ze znajomym,ktorego lubilam bardziej niz znajomego,on zapytal sie mnie o prawdy i mity na temat rozmiarow,powiedzialam co mysle,pozniej zaciagnelam go do lozka i biedny facet tak sie zestresowal,ze nici z sexu byly:O

hej dziewczyny,ogladalam w tv program o pompkach,ktore ponoc maja za zadanie rozciagac 'ptaka':D jednak to facetow boli skoro wpadaja na takie pomysly

Agniecha... kiedys myslalam ze ja jestem nie normalna ale po szczerych rozmowach z kolezankami wszystkie potwierdzily ze te nasi faceci to jelopy ,sieroty o wielkim ego i tylko tym wielkim;0

To fakt, domagają się stałego uwielbienia....to mnie wkurza zawsze, bo za nic nie powiem że jest CACY jak tak nie jest, nawet odwrotnie, mam wtedy ochotę skutecznie i bez wysiłku poderwać jego opinię o samym sobie. Dobrze zrobiłaś zakładając ten topik, bo trzeba otworzyć niektórym oczy:D:D

zwykly,to do przytulania,sluchania naszego marudzenia,do tego aby sie na nim wyrzyc od czasu do czasu,a taki z wielkim to do oddawaniu sie przyjemnosciom cielesnym;)

Gość maciek29
Z moich doświadczeń wynika, że wielkość ma znaczenie. Jednak nie aż tak znaczne jak cała reszta, czyli klimat, doświadczenie obu stron i wiele innych. Zdażyło mi się, że dziewczyna twierdziła, że tylko duże itd.. po sexie zmieniła zdanie i spotykalismy sie jeszcze dłuzszy czas. Z drugiej strony zdażyło się, że myślalem ze nie dam partnerce rady bo wydawała mi się luzna, obawy znikneły juz po kilku razach. Wiadomo zdażaja się skarności. Statystycznie rzecz ujmując myśle, że budowa i rozmiary narządów nie odgrywają DECYDUJĄCEJ roli.

Gość maciek29
normalna laska .. no ok, masz jakis argumnt na poparcie tego co mowisz? Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że brak klimatu + fajtłapa + ogromny penis = dobry sex versus dogodne warunki dla sexu + doswiadczenie partnerow i statystyczny penis = porażka. Ja pisze o moim doświadczeniu, które nie koniecznie może pokrywać się z rzeczywistością. Ty natomiast stwierdzasz fakty. Bardzo chciałbym żebyś mnie przekonała do swoich argumntów.

Gość maciek29
oczywiscie, że tak.. wszystko zależy od wysokości kosza i skoczności tegoż kolesia. Prosze, jeśli przedstawiłaś(eś) tu swoją opinie to poprzyj ją jakimś rzeczowym argumentem, bo nie chcę reszty życia spędzić w przekonaniu jakie mam na ten temat jeśli jest ono błędne...

Gość maciek29
ciekawe czy pani w kiosku przyjmie zwrot żyletek

Gość ytreteryrt
Generalnie masz racje, jednak musisz być facetem. Nawet ~16 cm i odpowiedni obwód zapewniają wspaniałe doznania. Grubość, a nie długość. Pedale. :D

Gość pirate
to ty niezle rozjechana musisz byc, skoro piszesz o tylu facetach. Tu stanie taki z 13, tu z 15, tu z 18 ;) Trzaskasz dupskiem na prawo i lewo i piszesz o kasie. Przykro mi to mowic, ale musisz byc na prawde bardzo nie inteligentna dziewczyna. Pewnie jezdzisz na dyski i co sobote masz innego "stalego parntera". Tym stalym partnerem jest czlonek :D Skoro ci nie wystarcza srednia krajowa (14cm), to zawsze istnieja inne sposoby zaspokajania takie jak miotla, walek do ciasta, butelka, czy inne przedmioty. Jestes rozjechana i ch... ci w dupsko :) ps. marna prowokacja. Pewnie pisze to facet z przyrodzeniem nie wiekszym niz 15cm i sprawdza jak zareaguja kobitki.

Gość a ci ciagle swoje
maluszki :D

Gość geronimo57
te wpisy to chyba robią pedały,albo szmaty

Gość w zamian daje dużą cipę
czytaj uważnie. Kto dużo daje, ten dużo chce w zamian.

Gość no nie podoba mi się to
Zarówno Laska jak i Wyzwolony zarzucają sobie brak wykształcenia itp a sami nie popisali się tutaj inteligencją i kulturą. No bo czy praca w hipermarkecie lub mieszkanie na wsi jest hańbiące? Macie prawo się spierać i mieć różne poglądy ale nie obrażajcie innych! A co do tematu to mój mąż ma około 16 cm i NIGDY nie zdarza mi się nie mieć orgazmu, nawet w czasie szybkiego numerku bez gry wstępnej. A przecież urodziłam dwoje dzieci. Więc jakoś nie rozumiem skąd dziewczyny mają tak wielkie wymagania. Może to tylko Wasza wyobraźnia, a tak naprawdę to penisa na oczy nie widziałyście?

Gość no tak maciek29
popieram. nic dodać nic ująć