Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina181818

czy on chce się mną tylko zabawić?

Polecane posty

Gość ewelina181818

Sprawa wygląda tak, że pare tygodni temu poznalam super chłopaka... problem jest taki, że on ma narzeczoną... widzimy się co tydzień w gronie znajomych. On nawet kiedy jest z nią patrzy na mnie jakby chcial mnie przejrzec na wylot i ja odpowiadam tym samym, pare razy rozmawialiśmy...flirtowaliśmy, ale nigdy nie umowilismy sie sam na sam. Aha, jeszcze w rozmawial z moim szwagrem o mnie, ze jestem sliczna, ze chcialby do nas wpasc i takie tam ale ze mna nigdy nie rozmawial o takich sprawach...Nie wiem, albo on chce sie mna pobawic, albo glupio mu jest zostawic narzeczona skoro nie zna mnie dobrze i nie wie na 100% czy ja odwzajemniam jego uczucia... co ja mam robic? Głupio mi go podrywac skoro on ma narzeczoną... Poradzcie...

kolejna glupiutka ... tak zakochał sie w tobie, sni po nocach i zostawi dla ciebie narzeczona buhahaha pewnie mu staje jak cie widzi, to wszystko :P

Gość babki
mu chodzi o sex. skoro jestes taka sliczniutka to poprostu chce sie umowic ne sex i tyle . tacy sa faceci. a moze ci sie wydaje ze tak na ciebie patrzy bo zakochane osoby tak maja czasem.