Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacperek kopie

Karmienie piersią - dieta

Polecane posty

Gość Kacperek kopie

Mam pytanie - mój synek ma 4 tygodnie, karmię piersią i chciałabym powoli przejeść na normalną dietę, ale nie wiem czy to nie za wcześnie i od czego zacząć? Co mogę jeść a czego nie, napiszcie proszę, będe wdzięczna za odpowiedź, Pozdrawiam :)

Nie wiem czemu jestes na diecie, no chyba ze masz dziecko-alergika. Jezeli jest zdrowe, to i ty powinnas jesc zdrowe jedzienie. Nie jestem dobrym doradca, ale ja po porodzie zjadlam dwie czekolady i trzy batony ( tak mi sie chcialo slodkiego). Od poczatku jadlam wszystko, wlacznie ze smazona cebula. Obserwowalam dziecko, jak mu nic nie bylo, to sie nie hamowalam.

Mam 10-tyg coreczke i karmie piersia.Jem to co jadlam w czasie ciazy,czyli praktycznie wszystko z wyjatkiem kapusty,kalafiora i brokul.jak malutka miala 3 tyg,zapomnialam sie,zjadlam calego brokula z sosem czosnkowym a potem cala noc,na zmiane z mezem,nosilam ja na rekach-tak plakala :(

Gość Nie wiem czemu jestes tu
jest tu forum dla ciebie,specjalne,dla takich jak ty

Gość Podniecony823
pokaz te piersi,dawaj fotki

Gość Mmmmmmmmm
Podniecony Jest tyle stron dla Ciebie w necie, nie rozumiem, co tu robisz??? Bo najwyraźniej odbiegasz od poziomu tej rozmowy