Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrqaaaa

Czym mozna sobie samej przekuc uszy??

Polecane posty

Gość Evangeline
Mozna, ja przebulam igla...ale ostrzegam, boli:-(

Gość ffrqaaaa
napisz prosze dokadnie, jak to zrobilas, tak krok po kroku

Gość ffrqaaaa
pilssssssssssss

Gość Ja kiedys sama przekłułam
tzn. mialam już wcześniej przebite fachowo ale chciałam sobie jeszcze dorobić:p po kilku tygodniach jednak wyjęłam kolczyki i mi sie zrosło.:o

Gość ffrqaaaa
a jak przekuwalas??

moja koleżanka przekowała sbie, ja jej wtedy towarzyszyłam: przekuła sobie ucho agrawką, oczywiście wylała chyba na nia wczesniej z pół butelki spirytusu, i ucho tez przemyła. Ale ja nie zalecam, jej nic nie było, ale moze sie skonczyc zapaleniem uha. 45% przypadków przekłuca samodzielnie ucha tak sie kończy!

Gość wziłęam igle
(kupilam w aptece - powiedzialam ze do ucha wiec babka wiedziala jaki rozmiar), wzielam przekrojonego ziemniaka (podobno tak lepiej ;) ) przytrzymalam go za uchem a od przodu wbiłam igle (igla przeszła przez płatek i wbiła sie w przekrojonego ziemniaka). to nie bolalo :) gorzej bylo jak wyciaglam igłę i probowalam wlozyc kolczyk ;)

Gość Ja kiedys sama przekłułam
igła, woda utleniona i do dzieła, wbić spoko gorzej z przebiciem.;)

Gość dreb
tylko pamiętaj o czystej igle i dezynfekcji. Bo ineczej HIV lub innego gównno ..

Gość kiedys sobie tez przekluwalam
sama uszy, ale robilam to tak. zawsze jakis kolczyk wkretka i pilowalam go w szpic na koncu. potem oczywiscie do jakiegos spirytusu go, ucho tez przemyc czyms i jazda, od razu kolczykiem sobie przebic. potem tylko trzeba spilowac ta koncowke bo jest ostra i po bolu

Gość a ja ci kurwwwwa powiem
ze najlepiej na w k u r w a, jak ktos cie bardzo zdenerwuje ALE BARDZO BARDZO, mozesz troche lodem z zamrazarki przymrozic ucho i jedziesz :) dziala na chrząstkach, a jesli chodzi o koclczyki w meijscu gdzie chrzastki nei ma - bez ziemniakow i takich tam, prawie nie boli :)

Gość Ja też sobie
sama przekłuwałam i to kilka razy. Zawsze robie jak koleżanka z góry. Mam spiłowany pilnikiem jeden kolczyk, taką śrubke i od razu przekłuwałam nim. A potem już tylko zakręcić, zdezynfekować i po wszystkim:).

Gość Ja też sobie

Gość eeeeeeeeee
trzaskacie mi psyche xd ja mam 30 dziur w uszach i każda jedna robiłam sobie sama [wyostrzonym kolczykiem]

Gość eeeeeeeeee
pozatym w uszach nic nie boli, robiłam sobie tez kolczyk w jezyku i nosie, na lajcie [mała masochistka ze mnie] xd

Gość asiaaaa1234
aj tez sama pzebijalam iglą! nic nie bolalo dopiero na drugi dzien czulam ból,wodą utlenioną przeplukiwalam uszy!

Gość a wy nie macie