Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny i chlopaki tak sie zastanawiam

Polecane posty

Ostatnio przegladam oferty pracy w Polsce i jestem przerazony,przerazony niektorymi ogloszeniami no naprawde jesli ktos szuka pracownika cytat z ogloszenia: \"Mezczyzna wiek do 25-30 lat minimum doswadczenia 10 lat to przepraszam o czym my mowimy to jest normalne ogloszenie. Mowia,ze w Polskim budownictwie brakuje ludzi(chyba +- 100-150 tys)no to zobaczmy pierwsza lepsza firma budowlana spawacz Warszawa zarabia ok 2000 zl brutto no k...a skadnal w Warszawie no po prostu skandal.No jak tu mozna mowic,ze wynagrodzenia wzrosly Mam pytanko do was czy jakby wyjechalo kolejne 3 miliony osob to moze wrezcie byloby normalnie (przeciez poprawcie mnie,ale w styczniu 2009 roku Austria i Niemcy otwieraja swoj rynek pracy) Albo moze jest inaczej w Polsce sie dobrze zarabia no nie wiem ? Moze ktos dobrze zarabiajacy jak i mniej sie wypowiedza

Wiem wiem temat troche za ciezkisam jestem zmeczony,ale moze ktos sie odezwie.

zgadzam się co do treści ofert. czasami piszą "nie musisz mieć doświadczenia" a w "mile widzianych" na pierwszym miejscu "doświadczenie" ;) co do budowlanki nie wiem - wiem tylko, że w większości niedużych firm remont-budowl mało kto ma jakiekolwiek doświadczenie, nie mówiąc o "wykształceniu" w tym kierunku. a potem się ściany przewracają ;)

ale to w takim razie po co takie ogloszenia moze boja sie ,ze jakby zatytuowali,ze bez doswiadczenia to by za duzo ofert przyszlo tylko tylko..... hmmm czy ktos tu mowil,ze nie ma bezrobocia:)

Nie chce,zeby to co teraz powiem bylo prostackie,ale co tam walne. Ktos kiedys powiedzial w Polsce gdzies to slyszalem"Zaplaty Wschodnie a wydatki zachodnie" chyba jakos tak ino i kurka cos w tym musi byc...