Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycatki są niefajne

kobiety z duzymi cycami sa obciachowe

Polecane posty

Gość cycatki są niefajne

miec taka laske to wstyd i kompromitacja, wstyd się z nią gdzies pokazać, meneliki sie gapią, jakies stare dziadki się slinia nawet małolaty po 11 lat :D Mam taka koleżankę i jak z nia ide to widze co się dzieje, szczególnie latem jak założy biała bluzke to się każdy na nią gapi, normalnie wstyd z taka chodzić.

Gość żadna prowokacja
i nie jestem dziewczyną :)

Możesz wciskać nam kit,że nie jesteś biedną zakompleksioną dziewczyną z małym biustem-ale my i tak ci nie uwierzymy. Faceci nie dodają takich wpisów ponieważ uważają,że duży biust jest piękny. Współczuję ci kompleksów xDD

Nie tyle co obciachowe co świadczące o zaściankowości. Od kiedy to cecha wyglądu, na która niekiedy nie ma sił pływu zasługuje na ocenę "obciach" ?

Nie wiem kim jesteś bo sugerujesz że mnie znasz. Masz prawo nie wzrusza mnie to. Skoro uważasz że mnie znasz to doskonale wiesz że nie zdarzyło mi się uzyc na tym forum żadnego angielskiego zwrotu a więc ewentualnie w grę wchodzi to że to coś wykorzystałem na swoje potrzeby. ;)

Gość ale przynudzacie .........
piekno biustu nie zalezy od wielkości, widziałem wielkie które były oblesne, to tylko prawiczek może tak myslec co zna bist przez sweterek :) nieważna wielkośc liczy sie jakośc ale cycate sa felerne z tego powodu że wszyscy je trakuja jak pół-prostytutki, tak jakby nie miały mózgu tylko te cyce, moi kumple jak widza cyccatą to wiadomo co mówią :) ci bardzie spokojniejsi i grzeczni nie komentuja chamsko ale wiadomo co sobie mysla - ale ma cyce chciałbym sie nimi pobawić :) miec taka dziewczyne to naprawde przechlapane bo kazdy uważa że to nimfomanka :D...no wiem wiem to nie jej wina ale cycate sa obciachowe do chodzenia i a bym takiej nie chciał na stałe to tyle kaszaloty 🖐️

"ci bardzie spokojniejsi i grzeczni nie komentuja chamsko ale wiadomo co sobie mysla" Psycholog za pięć złotych. Chce usłyszeć co sobie myślę.

,, 19:22 chermafrodyta Nie wiem kim jesteś bo sugerujesz że mnie znasz...." nie znam cie, przynajmniej pod tym nickiem napisalam ,,fajna prowokacja i dodalam :P jak ktos pokazuje jezyk to raczej nie z sympatii dla tego co napisal/a osoba do ktorej ten jezyk jest pokazany. moj drugi post to bylo wyjasnienie, jak widac za malo doslowne, no coz jeszcze raz : fajna prowokacja zlosliwie, ironicznie i pogardliwie, tak naprawde wcale nie, zwykla glupota

Gość paola raksa
a co znowu ludzie??? to facet nie może myśleć inaczej??? nie każdemu facetowi sie podobają duże cycki i mogą o tym powiedzieć, świat nie jest biało-czarny tylkoo kolorowy

Gość brubrusuy
przypadkiem nie oplakujesz w ten sposob swojej ex?:)hihihii

jakby tu ktos napisał, że \"mały biust jest obciachowy\" to rozpętałaby sie burza nie dyskusja, zasypano by takiego autora inwektywami a wszystkie kobiety z wiekszym biustem zaczęto obrażać :classic_cool:

Gość paola raksa
ee tam autor raczej nie obraża ale tak dosadnie wyraża opinię..

Gość Dyzurna_Psycholog_
Od razu cie wyczulam-samczyk,porzucony!A myslaly ze dziewczyna.Ha!Pacan jestes.Idz,przepraszaj ja.

Gość mofo
oczywiscie ze autorka ma racje... przeciez swiadczą o tym wydawane grube pieniadze na operacje powiekszania piersi :classic_cool: