Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam oromny problemmm

Rozstałam się ze swoim chłopakiem przez moją chorobliwa zazdrość

Polecane posty

i teraz bardzo tego żałuję. On jednak nie chce mnie już chyba znać. Nie odpowiada na sms-y, nie odbiera telefonów ode mnie, nie odpisuje na maile. Mieliśmy się zaręczyć, ale wszystko popsułam. Byłam zazdrosna o jego koleżanki ze studiów. Jak moge go odzyskać? Najgorsze jest to, że nasza ostatnia rozmowa wyglądała tak, że ja nakrzyczałam na niego, mówiłam o nim okropne rzeczy a on nic, tylko wyszedł z domu. Jestem zrozpaczona.

Gość olkaaaaaaa
to chyba nie da sie tego tak szybko i łatwo naprawić Pomyśl jak Ty czułabyś sie na jego miejscu Koleś pokazał klasę,wyszedł bez słowa bo wiedział ze chyba jego słowa nic nie dadzą ze Ty wiesz lepiej Niestety.....

jak ja tego teraz bardzo żałuję. A on pewnie już ma inną... Jak ja byłam głupia. Zrobiłabym wszystko żeby go odzyskać.

Gość olkaaaaaaa
a kiedy to się stało? skąd wiesz ze ma inną?

Ja kiedys tez tak zrobiłam z facetem, pokłocilismy sie, on sie wyprowadził, i co?? Po jakims tygodniu wrócił, bo kocha. i to cała filozofia, normalne ze trzeba przeprosic i wiecej tego nie robic, ale jak kocha to wybaczy i wróci. A jak mu nie zalezy to byle pretekst dobry

rozstaliśmy się tak definitywnie dwa półtora tygodnia temu w niedzielę. Spotkaliśmy się u mnie w domu. On zaczął mówić, że powinnam się zmienić jeżeli na nim mi zależy, a ja wtedy wybuchłam i wyrzuciłam mu tyle głupot... Potem byłam u niego na uczelni, ale tak, żeby mnie nie widział i siedział z jakąś blondynką na kanapie.

Gość olkaaaaaaa
ale ciągłe oskarżanie o niewierność może spowodować ze mamy dość nawet jeśli kochamy Co to za miłość jeśli ktoś jest chorobliwie zazdrosny Jeśli się tego nie zmieni związek nie przetrwa bo nikt tego nie wytrzyma

jestem taka głupia. Zaręczyny miały być w Wielkanoc a ja się wydarłam na niego tydzień wcześniej, że poszedł do kina z dziewczynami z grupy. On mi o tym powiedział, że był na fajnym filmie i czy może bym na niego z nim nie poszła. Ale on ma w okół siebie ciągle wianuszek dziewczyn, ja tego nie mogę znieść.

Gość olkaaaaaaa
i po tym że z nią siedział wywnioskowałaś ze ma juz inna? widzisz sam Ci powiedział ze powinnaś sie zmienić bo on tego nie wytrzyma a Ty?? czy myślałaś o tym ze Twoje postępowanie jest złe??

Gość lolanieglupia
Ale ty sie zastanow, jesli juz ma nowa to pewnie twje podejrzenia nie byly takie bezpodstawne ;)

Gość lolanieglupia
Ja tam sadze ze koles jakby chcial to by umial ja uspokoic i zapewnic, ze nie ma powodow do zazdrosci. No i zostawilby ten "wianuszek dziewczat"...🖐️

On nigdy nie miał problemów z nawiązywanie kontaktów z dziewczynami. Wiem po sobie, że po kilku rozmowach z nim byłam już jego. Nie wiem jak on to robi, ale tak jest. Najgorsze, że jeszcze jest przy tym dość przystojny- Mój idealny partner. A teraz ja wszystko zepsułam i nie wiem jak to odkręcić.

Gość olkaaaaaaa
nie wiem Prawda jest taka,że nikt nie lubi zazdrosnych partnerów zwłaszcza takich którzy na każdym kroku robia sceny zazdrości bo z kimś sie rozmawia i nikt nie wytrzyma tego To że ma koleżanki itp nie znaczy ze Cie zdradza Zaufanie to podstwa związku

tłumaczył mi, że to są tylko koleżanki ze studiów, ale ja mu nie wierzyłam, bo one za nim chodziły w krok. Kiedyś byłam na jego uczelni i zobaczyłam, że siedzą z nim przy jednym stole. I od tego się zaczęło. Ostatnio jedna z nich zaprosiła go na swój ślub i wesele. Ja jednak powiedziałam, że nie idziemy. I to chyba przelało wszystko, bo robiłam mu ciągłe kłótnie z tego powodu i wymawiałam, ze ma inną. Znalazłam na swetrze blond włos i też mu robiłam awanturę.

Gość olkaaaaaaa
rozumiem ze gdyby zaprosiła go samego jaka osobę towarzyszącą ale jak mieliście isc razem Sama widzisz ze Twoje zachowanie jest straszne a jesli tego nie widzisz to zobacz w końcu Nparawde zastanów sie bo jeśli tego nie zmienisz to zawsze bedzie zle z tym czy innym facetem Nparawde po tym co napisalas to można stwierdzić ze jest to juz chorobliwa zazdrość Chodziłaś do niego na uczelnie,patrzyłaś co robi to jest straszne....

myślisz, że mogę go odzyskać? Mam jakąś szansę?

Gość olkaaaaaaa
wiesz to co myśle to jest mało istotnie To zależy tylko od Ciebie i od niego Nawet jeśli bardzo byś sie starała a on juz nie chce sie męczyć to nie uda sie Czy wiesz ze to co robiłas bylo zle?? ze tak dalej nie mozna? czy może uważasz ze miałaś racje i dalej bedziesz tak robic czy z nim czy z kims innym

wiem, że robiłam źle, ale tak mi na nim zależy, że nie wiem czy znowu bym nie zaczęła go kontrolować... to jest straszne, bo mi na nim bardzo zależy. Najgorsze jest to, że tak na prawdę nie dał mi powodu, żeby go nienawidzić.

Gość olkaaaaaaa
kurde nie wiem...naprawde to zalezy tylko od Ciebie od Twojego postępowania sama przyznajesz ze mogłabyś robić to znowu Tego nie da sie chyba zmienić od tak potrzeba wielkiej siły chęci pomocy Dlugo byłaś z tym chlopakiem??

prawie siedem miesięcy

Gość olkaaaaaaa
i juz sie chcieliscie zareczyc??

Mnie już się nie chce nawet komentować tych durnych topicków ;) Jedno jest pewne, masz nauczkę ! 🖐️

to było jak grom z jasnego nieba. Wiedziałam, ze to on on wiedział, ze to ja. Wcześniej miałam chłopaka, z którym byłam 2 lata i tak nie było. Mam wrażenie, że straciłam szansę na szczęście...

Gość olkaaaaaaa
a z poprzednim chłopakiem jak było?tez byłaś taka zazdrosna?

no właśnie z tamtym nic takiego nie miało miejsca. Po prostu byliśmy ze sobą. Nie czułam do niego nigdy nic takiego jak do tego chłopaka.

Gość olkaaaaaaa
nie wiem Dziwne to dla mnie wszystko.... Mineło juz troche czasu,koleś nie odpowiada na smsy maile itp to chyba nie chce wrócić a może potrzebuje czasu Ty chyba też go potrzebujesz zeby przemyślec swoje postępowanie

boje się, że po tej kłótni, w której to ja właściwie uczestniczyłam tak go do siebie zraziłam, że to już koniec. Jeszcze nigdy na kimś mi tak nie zależało jak na nim. Płaczę już od prawie dwóch tygodni.

Gość olkaaaaaaa
i co ja Ci moge poradzić? nic....

jejku jaka ja jestem głupia...

Gość olkaaaaaaa
zawsze jestesmy madrzy po czasie....Teraz mozesz tylko czekac ze koleś sie odezwie ale szczerze to wątpie w to....Ja na jego miejscu nie wróciłabym bo osobiście nie wyobrażam sobie związku z taka osobą Ale to ja..