Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

od zespołu sum 41. to był mój ukochany zespolik 5 lat temu, kiedy zakładałam konto. a robaczek,bo koleżanka miala robaczka w tytule maila. i zgapiłam 😭

ja mam równe 20 :D od 3 czerwca :classic_cool: gowniara jestem :D ale pocieszam się,bo : prettyinscarlet ma tyle samo delicious i bejbelilly maja mniej :classic_cool: :D łeee...to młodaś jeszcze :D ni to co jarek :o jeszcze 6 lat zycia + suprise od dziwek :o

No tak Robak nic innego nie robię tylko wyzywam Tamari. Widzisz że już z tym skończyłem- ile tak można, to się po prostu nudzi jak się widzi cały czas te same epitety ze strony Jarka i Tamari. Zapytaj się Tamari czy Ona tego nie lubi i czy traktuje to poważnie tym bardziej że to jest forum. No tak zaraz jestem pojebany - po czym tak stwierdziłaś Trans? Nawet jeśli tak jest...to dobrze mi z tym :)

Stwierdziłam to po tym, że masz chyba jakąś obsesję na swoim punkcie. Ty myślisz, że ja non stop zastanawiam się kim jest osoba z nickiem moja pomarańcza :O Jak dla mnie to Ty możesz być nawet księdzem proboszczem z koziej wólki - wali mnie to :O Dzień dobry :D

Nie jestem Robak 😠 dla ciebie: Pani robaczek41😡 z obcmymi sie nie spoufalam 😠 :o ból zęba z rana jak śmietana :o 😭 idę se zajarać 🖐️

jak ja się niewyspałam 😴 od 5:30 sąsiadka z góry wystartowała z praniem :O myślałam, że przy wirowaniu sufit na łeb mi zleci, kurwa mać 😠

Gość Zdrastwujtie diewoczki
Pogawarim, horoszo.

Trans :) nie myśl o tym o czym Ja myślę bo na pewno nie myślę o tym o czym Ty myślisz że Ja myślę. Jestem facetem i na pewno myślę o czym innym.Nie zastanawiam się nad głupotami a jeszcze tego by brakowało bym przejmował się tekściorami z kafe.

a ja jestem blondynką i nie myślę w ogóle :P i odpiórkuj sie ode mnie z łaski swojej :O