Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Znajomy został reżyserem w USA

Polecane posty

ta katiuszka nagadala praavikowi ze byla niedaleko mnie i widziala i slyszala jak mnie rypie facet w doope i morde darlem a to klamstwo a ja cierpie bardzo przez takie gadki :/

3 minuty temu, kochamelciee napisał:

no niestety, na mnie wymyslaja klamstwa ze mam alfonsa i daje duupy za dach nad glowa i tak codziennie tutaj pisza ciagle i klamia 😕

Mnie się ulewa jak przechodzę koło domu sąsiada co latał z pączkami 😕 chciałabym stad się wyprowadzić, wsiąść w samolot i odlecieć gdzieś w urocze, słoneczne rejony 😕

Edytowano przez Hypedotella

30 minut temu, kochamelciee napisał:

duzo masz gotowania?

U mnie wczesniej prawie zawsze babcia gotowała na swieta a teraz juz tego nie robi bo się załamała jak dziadek odszedł i teraz ja to zrobię.

Edytowano przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢

Odnosze wrażenie, że robi mi wszystko na złość, żeby jak najbardziej mnie utruć. 😕 spotkałam go ostatnio, a On do mnie z pytaniem czy kogoś mam. Co za nonsens, absurdalna sytuacja 😕 

Przed chwilą, kochamelciee napisał:

a Ty co odpowiadasz?

Opowiadam Ci o ex narzeczonym 😕 absurdalne, co?

To fajnie.

Tak, o marynarzu.

Dla mnie ten rok to rok w oparach absurdu. Mnostwo absurdalnych sytuacji. Osiagnelam tyle, że utrułam sie z ludzmì i zmarnowalam mnostwo energii, a z pozytywnych rzeczy to podroz do Azji i pyszne jedzonko bukayo, troche pozytywnych osób i kilka milych wspomnien. Tak minal mi rok.

ja tez zmarnowalem energie stracilem zdrowie troche i mam wiecej lez niz szczescia ogolnie

przykre co

do tego dawno nie spalem w nocy xD

• Sad 1

5 minut temu, kochamelciee napisał:

ja tez zmarnowalem energie stracilem zdrowie troche i mam wiecej lez niz szczescia ogolnie

przykre co

do tego dawno nie spalem w nocy xD

Przykre. A ja mialam operacje, rehabilitacje, nastepnie znowu sie pochorowalam, zalała mnie hałda roboty, a znajomi sie poobrazali ze nie mam czasu albo wyruszyli w swiat odnosic sukcesy. A ja jak w pudełku. Klincz. Ani uciec ani zostac w tej niezbyt milej sasiedzkiej atmosferze z marynarzem pytajacym czy kogos mam. Wprost 🤮 czuje sie jak w filmie Zmiana pasa, ogladales?

To bardzo fajnie 🤗

Film ten jest o tym, że zaczyna się od drobnej stłuczki, jeden gubi dokumenty, a drugi nie zdaza na sprawe rozwodowa i zaczyna się wzajemna absurdalna gra miedzy nimi...to ja wlasnie tak sie czuje. I na koncu ten ktory zgubil dokumenty mowil cos o dziewczynie na plazy o ile dobrze pamietam, ze chetnie by zmienil cos w zyciu, ale juz jakby nie może...

ze widzial fajna dziewczyne, ale juz jej nigdy nie zobaczy i go cos ominelo?

Cos w tym rodzaju, że chciałby, żeby było inaczej, ale już jakby za późno. To ja ani uciec ani zostać. 🙄

i co w kinach graja ten film? 😄

To stary film, chyba z 2002 r. Ale konkretny, bardzo sie utruwaja Ci faceci ze sobą.

Przeciez nie bede nagle sprzedawac domu, ktory mial byc azylem i oaza spokoju tylko z powodu jakiegos marynarza, z drugiej strony mam wielka ochote teleportowac sie daleko stad 😒 wielka milosc zyciowa ewoluowala w wielką uczuciowa porażkę. I caly czas unosi sie odór tej porażki. 🙄

ja tez, od miesiaca slonca nie widzialem jest zimno tez to prawda, tez bym sie teleportowal i poplywal sobie gdzies w morzu 😄

3 minuty temu, kochamelciee napisał:

ja tez, od miesiaca slonca nie widzialem jest zimno tez to prawda, tez bym sie teleportowal i poplywal sobie gdzies w morzu 😄

Ja też do slonecznego miejsca z piekną wodą i fajnymi chłopami 😁

Kuzynka wyszła za maż za milionera, kolega został reżyserem, znajomej świat to córka, inna koleżanka znalazła miłość życia, a ja szarpę się z wyzierającym przy każdej sasiedzkiej rozmowie odorem przeszłych uczuć marynarza i tkwie w miejscu 🙄

1 minutę temu, kochamelciee napisał:

fajnie by bylo, ja moge sobie o plazy i sloncu tylko pomarzyc... 😄

ja też 🙄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się