Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość a ja się strasznie boję burzy
😭 niech mnie ktoś przytuli :(

eeee to chyba nie to samo :-O po winie mnie glowa napieprza ja teraz pije browar:)

ja po winie praktycznie nie mam kaca piwo mi nie smakuje :P wódka jest ok, w zasadzie wino i wódka - tyle mi do szczęścia starczy :) i sok jeszcze :) wiesz, efedryna i pseudoefedryna też troszkę daja kopa... są w każdym razie zdecydowanie bezpieczniejsze http://www.tesco.pl/spolecznosci-lokalne/index.php ;)

wiesz co wale tam zdrowie uwazam, ze kreska raz na rok nikomu nie zaszkodzi nawet to slyszalam od babki ktora pracowala leczac narkomanow:D

a jakie wino masz na mysli? czer czy bial? i wytraw, polwyt czu polslod? ja lubie najbardziej biale i polwytrawne

Gość
Ja czerwone :), ale białe też.

Gość wiśniówka na 4 zeta
to jest to:classic_cool:

nie wybieram sie Jaruś juz mnie nie zaprasza:-O magda co tak Ci wesolo? dorwalas to wino?:D

ja nie mogę pić 😭 ale mam ochotę, tak myślę, mam wino, mam wódkę (soku nie mam, ale można skoczyć do nocnego) może zaryzykuję? jak mi coś się stanie, to przez weekend powinnam wydobrzeć :) a jak jestem pijana to od razu mi się lepiej pracuje...

właśnie sobie uświadomiłam, że moje problemy emocjonalne wiążą się z brakiem alkoholu we krwi... no po prostu musi tak być! w zeszłym roku, szczególnie w drugiej połowie, nie miałam takich jazd, a piłam codziennie, a teraz, od praktycznie początku tego roku nie piję i od razu ze mną gorzej :(

napij sie magda chociaz nie wiem czy sie oplaca pozno bardzo wypijesz 1 i pojdzoiesz spac och jarek mnie zranil serce mi peka odrzuca moja milosc wieszam sie:P