Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

chce makaron z truskawkamiiiiiiiiii 😭 nie jadlam jeszcze dzisiaj nic kurde

wlasnie ja nie trawie jak laduja tych salat za duzo, w ogole nie lubie takich potraw z ktiorych wycieka i wypada:-O

Domi ma w zasadzie rację - mięso jest grillowane a warzywa wyglądają na świeże można mieć jedynie wątpliwości co do pochodzenia mięsa ale póki co nic mi się jeszcze nie stało. unikać kebabów za mniej niż 2,5€ i można być spokojnym :P PS: makaron z truskawkami to bezeceństwo :(

ja w ogole kocham truskawki szkoda, ze to sezonowe owoce mrozone sa ble:-o

mieso w duzych ilosciach nie jest zdrowe w tygodniu jem hmm z 3 plasterki wedliny powiedzmy mieso kurczaka w tortilli a kotleta raz na 2 tyg :D

"w tygodniu jem hmm z 3 plasterki wedliny powiedzmy mieso kurczaka w tortilli a kotleta raz na 2 tyg" żałosne, z czego ty żyjesz? :O

hm ja nie trawie watrobki schabowego tez nie lubie, nie znosze zadnych gulaszy, bitek itd drob-ok, ale raczej kurczak tylko i tez nie wszystkie czesci no i poledwica mniam

hm z czego z serkow zoltych i topionych z chlebka jogurtow, kaszek, mleka z czekolady, lodow:) no wiesz i jem czasami normalny obiad:P

na twojej diecie pewnie miałbym posturę wojewódzkiego :O gdzie można kupić koninę? chciałbym spróbować bo podobno niezła jest

Mi konina smakowała, takie cienkie kabanoski. Właśnie dobra taka sucha dosyć :).

a ja gdybym mieszkala nad morzem to chcialabym oswojonego delifina:) kota konia-ale tarpana najepiej i swinke

hmm a co z psem? bo lubie ogolnie, ale wole koty chcialam bernenczyka ale one okroponie choruja:-o jakas ferelna rasa

grand cherokee to koopa, psują się częściej niż bmw. kup sobie touarega albo murano Domi, jak chcesz hodować nietoperze? w klatce? :P