Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanaaaa

wózek graco

Polecane posty

Gość gracjanaaaa

Uprzejmie proszę o opinie na temat wózka Graco vivo.Drogie użytkowniczki jak on sięsprawdza?Warto kupić???

Gość gracjanaaaa
podnosze upupu

witam, mielismy ten wózek bardzo krótko jest duzy a siedzisko wcale nie obszerne jesli dla noworodka - to ta gondolka tez malutka , max do 3 mca

Gość azor
podnoszeeeee

Gość azor
nikt tu nie jeżdzi graco????????????????

ja właśnie jade po graco ale quatro de lux.siora miała i zadowolona.jest duzo pozytywnych opini.

ja tez bylam bardzo zadowolona. Co najwazniejsze wytrzymal wszystko, poki cora nie wyrosla z niego.

Gość ja mam i
nie narzekam, jak mala miala 3 mies wykelam nosidlo i jezdzila na plasko... jego zaleta jets to,ze jest lekki i ladnie sie sklada do samochodu

Gość azor
Graco lekki? Vivo waży 12kg.Moje dziecko skończyło 3 miesiące i chcę kupić mu jako spacerówkę.Widzę,że dużo pozytywnych opinii chyba zamówię ten wózio

też mam Graco Quattro Tour Deluxe i jestem bardzo zadowolona wjadę wszędzie śpiworek już wywaliliśmy,ale Maksio jeżdzi jeszcze w gondolce ale bez tego spiworka i się mieści na styk (ma 4 m-ce za 2 dni). Potem rozłożę na płasko spacerówkę. Wózio nie drogi a fajny. troche ciężki ale mi to nie przeszkadza bo nie muszę go nigdzie wnosić

Gość azor
Hej to w graco vivo jest jakaś gondolka.Dzięki za opinie na temat graco Quatro a może ktoś ma jednak ten vivo.Dziecko skończyło 3 miesiące powiedzcie czy to trochę nie jest strata pieniędzy płacić za nosidełko skoro już z niego nie skorzystam.Proszę o szczere opinie ewentualnie jakąś poradę chcę kupić fajny wózio w cenie do 700zł.Stać mnie właśniew na graco vivo

Gość ja mam i
musze jednak przyznac ze graco-grat nie sprawdza sie na wybojach ostatnio odpadlo od niego kółko i musialam wlec go na plecach:-(

Gość azor
ktoś jeszcze posiada ten wózek.Narazie więcej głosów na tak