Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marco11

co mowicie kobietom

Polecane posty

witam, chciałbym się dowiedzieć jakich słów używacie w czasie seksu...tzn co mówicie swoim kobietom, jakieś pikantne słówka...a dziewczyny niech mi powiedzą jakie słówka chciały by słyszeć..

Gość geronimo57
Marco idż się " wyonanizuj" i nie zadawaj głupich pytań ! a potem spać jutro do szkoły ! bo znowu będziesz siedział w oślej ławce

a no moze i masz racje...ale ja serio pytam, nie jestem nastolatkiem, mam 22 lata, i moja dziewczyna chce zebym jej szeptal cos jak sie kochamy...ale ja nie wiem co boje sie ze moge powiedziec cos wulgarnego co ja urazi....

Gość geronimo57
To się jej zapytaj ! ja podczas seksu czasami szepnę "jaka jesteś piękna" masz najpiekniejszą cipkę na świecie i normalne "kocham Cię" ja pierdolę nie wiesz co powiedzieć dziewczynie ? kochasz ją i nie wiesz co jej powiedzieć ? no chyba ze jej nie kochasz,to nie mów nic,masz 22 lata a pytania jak przedszkolak

nie no mowie jej to co ty mi napisales ale wiesz nie wiem co by tu jeszcze dodac, wiesz zeby to troche urozmaicić ;-)

Gość geronimo57
Boi się ze powie coś wulgarnego no dobra będzie wykład nie mów do niej szmato,kurwo,dziwko,ale masz ładną dupę albo masz ladnie owlósiona cipe ogólnie jej nie mów jej że jest cool,wow,i ze jest zajebista,pedale,paniał ? debilu ?

Gość geronimo57
powiedz jej "tak mnie jarasz że zadupczył bym cię na śmierć":)))

dobra dzięki za dobre rady ale z tej ostatniej nie skorzystam...praktycznie z żadnej nie skorzystam ale dzieki

Gość geronimo57
a juz po seksie,nie przytulaj nie głascz,nie całuj,tylko zeby było urozmaicenie,to zrób jej kolcka na klacie :))

Gość o jezu skąd się takie chłopy
biorą mów: podniecasz mnie, jesteś niesamowita, chcę cię mieć, pragnę cię, jesteś moja, chcę wejść w ciebie, pragnę tego, chcę cię pieścić..... możesz być też oryginalny i walnąć "kocham cię" a może dziewucha miała na mysli że chce jakiś ostrzejszych słówek? to możesz: lubisz tak, suczko? chodź tu, zrób mi dobrze, lubisz jak cię tak biorę? jesteś moją suczką, zaraz cię wezmę ostro tak jak lubisz.... tylko nie wylatuj z kurwami i szmatami chyba że dziewczyna naprawdę lubi hardcore