Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamala ada

co sądzicie o swingersach ?

Polecane posty

Gość takamala ada

Ostatnio ogladalam superwizjer ktorego tematem byli swingersi ich sposoby bycia. Dla niewtajemniczonych są to pary , ktore w specjalnych klubach badz we wlasnych domach wymieniaja sie partnerami. Moim zdaniem jest to zenujące .. ;/ Nie ktore malzenstwa/pary sa ze sobą ledwie kilka lat i juz szukaja wrazen gdzies indziej to co bedą robily gdy ich staz bedzie wynosil np. 25 lat.

Gość megrayan
obrzydliwe

to jest chore ci ludzie ktorzy tak robią niewiem gdzie zatracili te wartosci rodzina milosc ...

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaal
;/

Gość Gina30
Bardzo fajna sprawa uważam :)

A niech sobie beda. No i nie zgadzam sie z pixi0dixi. Od kiedy seks to milosc i rodzina? Polska nie jest panstwem wyznaniowym, wiec seks mozna uprawiac przed slubem, po slubie, po rozwodzie, w parze, w trojkacie, w armii zbawienia. Nawet samemu, jak ktos lubi. I nikomu nic do tego, amen.

Gość michaskiewicz
jak dla mnie czym taki swing różni się od pieprzenia z kim popadnie ? gdybym już potrzebowała odmiany to wolałabym szczerze z partnerem ustalic: jak masz ochotę miec kogoś na boku to spoko, bo jeśli też odczuję taką potrzebę również sobie kogoś znajdę...

Gość markooos
Moim zdaniem i kobiety i faceci nie są wolni od takich marzeń. Mogę zrozumieć potajemny wypad, coś fascynującego na boku. Ale prowadzić żonę na ruchanie z jakimś ciulem za to , że jego wywłoka dupą się zrewanżuje? Totalny debilizm. I na nic dorabianie ideologi. Swingersi. Prawie jak religia. a prawda jest taka, Facet d**a. Żona p[owinna być w domu a kochanka na boku. Tylko kochanka to jest fajnie ale i koszty są. Jak pieniędzy nie ma to d**ę żony trzeba do puli dorzucić. Biedni ludzie.

zona jest dla mnie ja dla niej.. jak tak dalej pojdzie to za niedluggo w polsce bedzie przyzwolenie dla pedofilow

pixi0dixi, egzagerujesz. Seks to sprawa, ktora dotyczy tylko i wylacznie doroslych ludzi, taka granica wydaje sie satysfakcjonujaca i tak wg. mnie powinna przebiegac. A podciaganie Swingersow jako preludium pedofilii swiadczy tylko zle o Tobie niestety. pozdr.

Gość swing jest OK
nie czepiajcie sie, to fajna sprawa :)

Gość konserwatywny 28
moim zdaniem w ej sytuaacjoi ludzie ktorzy sa swingersami sa jak zwierzeta ktore czują poped i wykonują to co chca zero zahamowan

Gość konserwatywny 28
to jest po prostu chore

Gość to jest calkowicie normalne
:)

Gość Skaiva
Każdy żyje tak, jak chce.