Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuskaczczerwony

Krew w wc.

Polecane posty

Gość łuskaczczerwony

Witam. Mam taki problem: Jakieś 2-3 miesiące temu zauważyłem małego guzka na początku odbytu, poczytałem trochę i okazało się że samo może przejść. Miałem kłopoty z wypróżnieniem to wziąłem czopka i jakoś poszło:P Później się zmniejszył i zupełnie znikł. 2 dni temu po wypróżnieniu się na papierze zobaczyłem krew dość ciemną a stolec był taki hmm.. jasny i gdzie nie gdzie czarny lekko. Dzień temu po wstaniu jakoś tak dziwnie mnie brzuch bolał + w krzyżu gdzieś tak na środku kuło :P (to pewnie nie istotne). Oraz mógłbym przysiąc że zanim nic nie zjadłem odbijało mi się... krwią. Chociaż jej nie widziałem to czułem jej smak w ustach. (Tak jak się przejesz czymś :P) Stolec tego dnia był taki dość cieniutki i czarny nie no jak to powiedzieć jakby posklejany z czegoś. Zaobserwowałem również uczucie takie jakbym miał wymiotować zaraz. Dzisiaj nic nie zaobserwowałem dziwnego oprócz tego że jakoś tak słabiej się czuje (chyba przez to że spałem w dzień:P) i brzuch boli (ale to od paru dni cały czas) Nie wiem no chyba mi się poprawia ale wole na wszelki wypadek zapytać kogoś kto ma doświadczenie. Mógłby ktoś spróbować określić co to może/mogło być i czy ewentualnie musiałbym iść do lekarza ( nie za bardzo chce : P ) Nie chce robić z igły wideł ale bagatelizować też chyba tego nie powinienem prawda? Pozdrawiam.

Gość Nie te forum ale...
lepiej idź do lekarza. Mi to wyglada na wrzody w przewodzie pokarowym i wydalniczym

Gość dluga rzesaa
idz koniecznie do lekarza

Gość ożeszsz
Śmigaj do lekarza. To mogą być hemoroidy, ale taka czarna krew pochodzi często z żołądka.Więc nie bagatelizuj.

Gość ile masz lat kolego

Gość taka jedna naśka
Do lekarza!!!!!!!' Nie zabardzo się znam, ale to mi wygląda albo na wrzody-to odbijanie się, a ta krew w stolcu to moą być hemoroidy. Przeczytaj sobie w necie o krwi w stolcu tam jest dużo informacji. Kiedyś czytałam że ołówkowy stolec to może być oznaką raka. Nie chcę cię straszyć ale lepiej sprawdzić. pozdrawiam

Gość spróbujcie tego
ołówkowy stolec może być równie dobrze spowodowany i najczęściej jest-hemoroidami wewnętrznymi.

Gość łuskaczczerwony
Zapomniałem napisać. Mam lat 17. Do lekarza idę w poniedziałek dopiero. A jutro jest 18stka kolegi i się tak zastanawiam czy można alkohol pić jeżeli byłoby to coś w stylu wrzoda? Chyba nie prawda?.