Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f-a-j-n-a-m-a-d-z-i-a

nie dotykają penisa spuścił sie..

Polecane posty

leząc ze swoim niedoswiadczonym mężem doprowadziłam go do wytrysku.. lezymy sobie na podłodze wzięłam jego ręke i jego palca włożyłam sobie do małej po chwili sam robił mi to.. potem wkładał 2 palce. po dłuższej chwili wzięłam jego ręke zaczęłam nią masowac swoją małą.. i tak gdzies przez 5 minut.. patrze sie na niego a on jakąś taką dziwną mine zrobił.(wiem co ta mina u niego znaczy) i mowię do niego ,,spuściłeś sie;; on na to ze tak spojrzałam sie na jego bokserki a ten bez kitu mokro... głupio mu sie zrobiło jak nigdy.. teraz jak chce zeby mu sie zrobiło głupio i zeby sie sie wstydził to nieraz jak cos do niego mówie to masuje sie przez spodnie po małej..

......"teraz jak chce zeby mu sie zrobiło głupio i zeby sie sie wstydził to nieraz jak cos do niego mówie to masuje sie przez spodnie po małej"....... Jesteś walnięta....wiesz o tym ? :o

dotykam swojej małej nożem rzeźniczym zeptera :classic_cool:

Gość weglowy chłop
czemu akurat zeptera? zelmer nie produkuje?

Gość teoooooogi
jemu i tak jest chyba wystarczajaco glupio :P zroszto to chyba fajnie jakmąż sie tak bardzo podnieca pipka zony :)

Gość kwoka jarosia
a moj sie spuszcza jak mu maly palec u lewej nogi pokaze ;-)

Gość kuba rozpruwacz 1
powinnaś sie cieszyć, że mąż cie pożąda i uważa za atrakcjyjną, a ty tymczasem chcesz go w ten sposób karać i ośmieszać. Jesteś walnięta.

(dotykam swojej małej nożem rzeźniczym zeptera ) ten kt o to napisał to podszywacz i z tą higieną tak samo..

Gość oleolaoli
należy mu się... ale ZA CO??? za to że aż tak na niego działasz??? Jesteś walnięta jak to ktoś napisał :O

leżysz ze swoim nieświadczonym mężem, większej głupoty nie słyszałem . Ty autorko jesteś żałośnie niedoświadczona, to że się spuścił to tylko wygniały seksualnie był, co sie u chłopów zdarza, a swoją drogą głupia jesteś by pokazywać staremu takie gesty, paskudny masz charakter

Gość g-ł-u-p-i-a-m-a-d-z-i-a
zmieniłam nick, bo wiem że jestem głupia że tak robie. ale pytałam sie go o to że tak robbie.. to odpowiedział ze nawet mu sie to podoba.. i że jezeli mi nie przeszkadza to, to jemu też.. ale po tym wszystkiim cieszy się bardzziej bo teraz on stał sie bardziej otwarty na to.. i jest bardziej śmielszy do ttych klocków.. (( a poza tym on sam chciał żebym go nauczyła czegoś nowego)) no i teraz on chce bardziej spełniać swoje fantazje..

Gość gyb
jesteś szurnięta to zajebiście że mąż widzi W tobię boginię.

Gość 123adam123
Nie rozumiem czemu Tobie albo jemu zrobiło się głupio. W końcu była to forma seksu, a to się często tak kończy ------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks