Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia_krejzolka

Ja już nie mogę z tym moim chłopem.

Polecane posty

Gość Martusia_krejzolka

Juz wam mowie w czym problem. Chodzi o to ze moj chlopak z ktorym mieszkam na codzien jest bardzo oszczedny. Do tego stopnia ze otrafi spuszczac wode w kiblu po 4 sikach. Tzn 4 razy zrobi siku a dopiero potem spuszcza wode. Mowi ze to 75 % oszczednosci. Co gorsza mi także każde spuszczac dopiero z a 4 razem i to mnie najbardziej wkurza. Nieraz musze sie go spytac czy ile razy on juz nie spuszczal i czy ja juz moge czy musze czekac do nastepnego sika. Jednak to co sie wydarzylo wczoraj przechodzi ludzkie pojecie. Bylam na tygodniowym wyjezdzie firmowym. Wracam. Na klatce juz czuc smrod. Wchodze do domu, przecieram łzawiące oczy, patrze w kibel a tam 5 kup!!!!!! Pytam sie go o to a on, sorry ale mialas wrocic dopiero za 2 godziny bo mialem to przewietrzyc. On mowi ze tego nie czul bo sie przyzwyczail. A widok jego usmiechnietej twarzy na wiesc o tym ile zaoszczedzil - bezcenne. Czy wy dziewczyny macie podobne problemy ?

Gość Martusia_krejzolka
Podobnie z myciem. Napuszczamy wody do wanny i myjemy sie w niej tydzien, po czym napelniamy nowa woda. 7 dni mycia w tej samej wodzie :o Wiecie, jak ona wyglada po tygodniu? A musimy jeszcze w niej prac bielizne :/

Gość Martusia_krejzolka
ewo rozumiem twoje zażenowanie, uwierz mi miałam taką sama mine na twarzy jak ty teraz

Gość mmmmmeeeeeggggggggiiiiii
Martusia_krejzolka ściemiasz, to nie możliwe, by ktoś miał takiego pierdolca!!

Gość ciekawa prowokacjaaa
tak robi moja 90-letnia babcia a nie młody facet ...:D :D

Gość a co robicie
z ta wodą z wanny ?? Ja bym przefiltrowała i znowu jest zdatna do picia !

Gość nieoszczedna...
a ja dziś usłyszałam ze nie mogę suszyć suszarką włosów bo to za dużo kosztuje :/

Gość ewa 2343
hee!! ja mialam sąsiadke co nie zapalala swiatla wieczorem tylko przy swieczkach siedziala bo szkoda prądu!!!

Gość chłopak delikatnie zasugerował
ci żebyś wystawiała łep przez okno na wiatr i szukała oszczędnosci w sile natury

Gość nini19999999999
bez przesady !!!!! skoro się na to godzisz wiec chyba Ci to odpowiada - to jedyna myśl jaka mi przeszła przez głowę tak na pierwszy ogień. Kobito spuszczasz wode i tyle - no chyba, że też przyzwyczajona jesteś do takiego smrodu i uważajcie byście jakiegoś parcha nie dostali z kąpieli w tej wodzie. Na lekarzu wtedy już nie zaoszczędzicie. Jestem Ciekawa czy Wam nie wstyd przed znajomymi, którzy odwiedzają Wasze mieszkanie tak przypadkiem bez zapowiedzenia, chcą siku a tu 4 kupska śmierdzące pływają. Z drugiej strony mogłabym to usprawiedliwić tylko w momencie, gdyby brakowało Wam pieniążków na życie bo byłaby bieda aż piszczy - wiem, że wtedy tak ludzie niestety są zmuszeni robić. TEMAT MASAKRAAAA :-(

Gość nini19999999999
do Brzydal28 w tym kraju wszystko jest mozliwe ;-)

No, nie przesadzajmy. To, że jakiś gość może tak robić jestem jeszcze w stanie zrozumieć. Ale żeby miał kobietę i ta z nim wytrzymała to już nie. Podtrzymuje - niemożliwe. Ja też jestem oszczędny, ale higiena osobista to nie pole do oszczędności. Można sobie odmówić jakichś przyjemności, ale dbać o siebie jakoś trzeba.