Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allayaah

Panowie jaka cecha charakteru was najbardziej denerwuje w kobietach?

Polecane posty

Nie lubię wyniosłości, takiej na pokaz, w stylu, co ja to nie jestem. Każdy powinien się szanować i prezentować jakąś klasę, ale wywyższanie się na pokaz bardzo mi się nie podoba, nie tylko u kobiet.

Nie lubię gdy zamiast makijażu ma na twarzy tylko własną skórę :O

Gość kośmidor
nie podoba mi sie u kobiet: -plotkarstwo -niedbalstwo -zaściankowość -gderliwość o każdej porze dnia i nocy -pazerność -wścibstwo -arogancja -lenistwo -prymitywizm -zaniedbania higieny - dupczliwosc -ospałość -pesymizm -dewoctwo -hipokryzja -brak logiki -niski poziom wiedzy ogólnej może to nie sa wszystkie cechy charakteru ale to mnie najbardziej wkurza u kobiet :P

Gość a co to jest
dupczliwość?

Gość kośmidor
nie to chodzi raczej o szybkie zakochiwanie się, na przykład na domowej imprezie i sekszenie pod wpływem alkoholu, gdzie głownym argumentem jest pomrocznosc jasna, a wiec nic nie pamietanie, o tym, że jest sie swykła szmata. :)

Gość kośmidor
poza tym, ze interesuję się swoim kroczem, jestem matołem i staram się to wykazać gdzie tylko mogę :classic_cool:

Gość kośmidor
hehe, skoro tak twierdzisz, to już twoj problem :P

Gość facetttttttttttttttttttt
-długie akrylowe szpony -doczepiane włosy -zjarany pysk na solarze -nadwaga charakter: -niski poziom wiedzy ogólnej -plotkarstwo -fałszywość -jak jest bałaganiara i nie umie utrzymać porządku -krzykliwość -gderliwość -dewocja -jak jest kłodą w łózku

Gość Hehehehehehehe
nic dodac nic ujac :D

Gość a mnie nie odpowiada
dziewictwo baby-dziewice nie nadają się do łóżka i trzeba sobie kochanki szukać

tamara_bluszcz co wy z tymi szponami?! to lepiej jak ma zaniedbane dlonie i poobgryzane pazury? :/ Nie lepiej, ale wielu facetom nie podobają się długie, akrylowe szpony. :) Sprawdzone i potwierdzone.

Gość = Edyta =
A ja dla równowagi z Panami dodam od siebie, ze mnie nie odpowiada w panach ze zamiast stringów noszą te obrzydliwe reformy nazywane potocznie slipami ! O zgrozo :-/ Ale skoro wy nie lubicie tipsów to mozemy isc na kompromis:) Ja sciagne akryle i bede miala sliczne moje wlasne rozdwojone malenskie pazurki;) a wy założycie strinki z trąbą słona dla ozdoby:) Układ stoi ??????? :)