Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhmhm

Co jest ważniejsze inteligencja cz uroda?

Polecane posty

Gość hmhmhmhmhmhm

Ale chciałabym szczerej odpowiedzi, czy wolelibyście być bardzo piękni, jak modelki/aktorzy itp. czy strasznie inteligentni oczytani i mądrzy. I nie uzasadniajcie swej wypowiedzi tym, że uroda przemija, bo inteligencja też :P. Kiedy umrzecie to i po jednym i po drugim nie będzie śladu. A inteligencję to nawet w ciągu życia można stracić np. poprzez amnezję, śpiączkę czy Alzheimera. Także zastanówcie się i odpowiedzcie.

moim zdaniem ważniejsza jest inteligencja, ponieważ z pustego nawet Salamon nie naleje , a z ladnego talerza nie pojesz :D musi byc pelny wiec tak samo ma sie to do zawartości naszej czachy ;)

Gość dla facetów inteligencja kobie
ty a dla kobiety uroda faceta

Gość kośmidor
taki wybor to bzdura bo własciwie zaden. ja chce i inteligentna i ładna :P

Uroda oczywiście. Nad inteligencją można popracować a nad urodą na pewno nie w takim stopniu. Poza tym tak jak qwertz napisała ładnym jest lepiej w życiu.

Gość sama nie wiem no
głupie osoby tyle nie myślą, nie wnikają we wszystko, nie zastanawiają się nad problemami natury egzystencjalnej, nie rozkładają wszystkiego na czynniki pierwsze, to bywa bardzo uciążliwe :O

Gość a wiesz co
a kogo kochasz bardziej mamusię czy tatusia?

Gość OSOBOWOŚĆ

sama nie wiem no- dokładnie się zgadzam z tym co napisałaś. Czasem też sobie myślę, że lepiej jednak przyjmować to życie takim jakie jest i nie zastanawiać się nad wszystkim. Łatwiej i spokojniej życie spędzić przed tv nie myśląc za dużo. :O smutne ale chyba prawdziwe

Gość Gdybym miała wybór
Inteligentna albo piękna wolała bym inteligentna. Po 1 to wydaje mi się, że jest odwrotnie, niż ktoś napisał, " Jak jesteś piękny to i tak wszyscy uważają, żeś inteligentny". Właśnie odwrotnie, jak dziewczyna jest bardzo ładna to często uważana jest za głupią, pustą lalę. Natomiast jeśli jest się inteligentnym, to nad urodą zawsze można popracować, oczywiście nie mówię o operacjach, ale wystarczy ze kobiety dbają o siebie i już jest dużo lepiej.

Gość tarara
jeszcze pytasz?! Oczywiście, że inteligencja ;)