Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona2434

co myslicie o surogatkach?

Polecane posty

Gość iwona2434

w ostatnim newsweeku jest art."Matki nieswoich dzieci",dalej napisane jest"dają rodzicom biologicznym dar najcenniejszy-ich dziecko,ale często postrzegane są jak prostytutki,bo wynajmują ciało za pieniądze" za to że matka zastępcza urodzi dostaję 20 tys.dol. kobiety te mówią że robiąc to czują się potrzebne,ważne niosą pomoc parom które nie mogą mieć dzieci,jedna z nich mówi że w ten sposób chce pieniądze przeznaczyć na rehabilitację syna(to można zrozumieć),inna otwarcie przyznaje że robi to dla kasy,inna przyznała że urodziła bilźnięta dla pary gejów sama nie wiem co o tym sądzić? nie wiem czy na urodzenie dziecka innej parze bym się zdecydowała, coś mi mówi że nie, bo nie potrafiłabym potem oddać dziecka, mimo wszystko czułabym się z nim związana a co o tym wy sądzicie?

w sumie lepiej, że dla kasy urodzi dziecko niż ma iść i komuś nóz do gardła przystawić dla kasy ja nigdy bym sie na takie coś nie zdecydowała, ale skoro niektóre "matki" wyrzucaja dzieci na śmietnik to akurat urodzenie komuś nie jest takie straszne