Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetralysal

TETRALYSAL a solarium ???

Polecane posty

Gość tetralysal

Czy ktoras z was stosowala ten antybiotyk na tradzik i chodzila do solarium ??? Bardzo prosze o odpowiedz... Wiem, ze na ulotce napisane jest, zeby unikac slonca, ale moze to tylko przesada i jak pojde raz w tygodniu na 10 minut, to nic mi nie bedzie...? ODPISZCIE, PROSZE.

Gość i po co pytasz
Ktoś mógł chodzić i nie mieć żadnych probemów, a ty pójdziesz i dostaniesz przebarwień.... nie ma na to reguły, własnie dlatego jest zaznaczone żeby unikać słońca. Jesli ktoś zamiast unikac jeszcze specjalnie chodzi do solarium to nie jest zbyt mądry. Dlatego wydaje mi się, ze i tak pójdziesz :)

Gość tetralysal
ze pojde, to nie jest takie PEWNE, bo sie boje i dlatego zapytalam, bo moze ktos tak jak ja, mial te same watpliwosci...

jesli pomaga ci tetralysal to daruj sobie opalenizne. moze to sie skonczycy paskudnymi przebarwieniami a ich gorzej sie pozbyc niz tradziku. poza tym solarium tylko maskuje tradzik a nie leczy go. opalona skora staje sie grubsza i gorzej sie zluszcza co sprzyja powstawaniu tradziku. dlatego latem mamy piekna opalnienze a jesienia obserwuje sie nawroty tradziku :o

Gość potwierdzam słowa Rewelacji
NIE WOLNO sie opalać, bo przebarwienia będziesz dłużej leczyła niz trądzik...

Gość żadna nie była tak głupia
boooszz, głupota aż kipi! kretynki takie trzymać pod opieką dorosłych, a nie puszczać wolno po mieście!