Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susełka..

Polećcie jakiś fajny odcień brązu - chce zafarbowac włosy na wiosne

Polecane posty

Gość susełka..

Mam teraz raczej jasno brązowe i takie mysie. :O Może znacie jakiś fajny odcień ciepłego brązu, nie ciemnego? Mam niebieskie oczy i jasną karnację. :)

Mahoń, uwielbiam mahoń, ale uważaj bo moż Ci wyjść ryży, jeśli masz naturalnie ciemne włosy:-)

Gość susełka..
Hmmm mahoń to taki rudawy? :) Chyba wolałabym jednak cos bardziej w naturalny brąz :)

Gość agniesika
a cos dla mnie ? :P mam b. ciemna karnacje i zielone oczy. jaki kolor mi pasuje?

Gość susełka..
agniesika - może czarny? :) Albo takimega ciemny brąz jak gorzka czekolada.

Ja naturalnie mam ciemny brąd i mnie wyszedł naprawdę fajny brąz z mahonia, raczej nie rudawy. Wszystko zależy od włosa. Teraz modne są naturalne podobno, z resztą takie też mam, bo wcześniej często farbowałam i mi się zniszczyły.Teraz daję im odpocząć:-) U pań z ciemną karnacją i zielonymi oczami podoba mi się czarny kolor:-)

Gość agniesika
hmmm no mi nie bardzo czarny. myslalam nad czyms jasniejszym. mialam ciemny kasztan ostatnio, wpadal w rdzawy koplor ale ladnie to wygladalo. ogolnie bardzi ciemny byl.

Gość wiecznosc wiecznie trwa...
polecam orzech albo jesienny lisc ale to bardziej rudawy. Pieknie wyglada tez bursztynowy. Jak moje oczy heh

Gość susełka..
A czy złoty szatyn np. to ciemny odcień? Albo w ogóle szatyn?

ja zawsze mam problem,ze jak farbuje wlosy na braz, to wychodza mi prawie czarne i w zwiazku z tym probowalam coraz jasniejszych brazow, przynajmniej z nazwy;) ostanio kupilam \"jasny braz\" palette i jestem zadowolona;) przyciemnil mi troche wlosy, kolor sie wyrownal. mam ladny, cieply brazik:) aha moze dodam,ze tez mam taki jasno-sredni braz.

Gość susełka..
...perła... dzięki :) chyba właśnie o coś takiego mi chodzi, taki naturalny kolor, mimo że farbowany ;)