Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła kobieca kobietka

skoro przeciwienstwa sie przyciagaja to dlaczego...

Polecane posty

Gość okrągła kobieca kobietka

... kobieco zbudowana dziewczyna nie moze byc z wysportowanym szczuplym idealnym mężczyzną ? :-p

Gość opływająca w kobiecość kobieta
:classic_cool:

Gość EH .............
Bo ta zasada nie dotyczy wyglądu ... :O

Gość GUZIK PRAWDA333
Moze byc, babka musi umiec sie zakrecic i go sobie okrecic wokol palca;)

Gość slodki kociak 25
a wiesz co? A ja jakbym byla grubsza to nigdy w zyciu nie chcialabym szczuplego,wysportowanego goscia bo chyba nigdy bym sie przed nim nie rozebrala bo bym sie wstydzila ze jestem wieksza.Mi tam tak czy siak podobaja sie "misie",mile widziana nadwaga i troche tluszczyku.

moze byc, moja kumpela jest okragla jej facet szczuply i umiesniony, malzenstwo od 5 lat. zalezy jakie facet ma preferencje. on sie zawsze za wiekszymi ogladal.

Gość EH .............
...nie skupiasz się na wyglądzie, który jest tematem ... a wszedłeś w pole osobowości ... który tematem nie jest ... :O

Moze byc,a kto mówi ze nie???? Znowu włącza sie w ludziqach taka polska durnowatośc,powierzchownosc i brak wogle tolerancji.

Gość slodki kociak 25
no moze byc z takim,tak samo jak facet z nadwaga czy nawet wyzej moze byc ze szczupla laska.

Gość EH .............
poprzedni wpis był do guzik prawda ... A preferencje to swoją drogą ... znam jednego co poniżej 100 kg laska go nie interesuje ... Ale on ogólnie jest zboczony ... :O

Jaka powierzchowność ? Nie mieszkam na wsi aby \"hodować\" w domu tłustego spasionego tucznika :classic_cool: Dziewczyna musi być szczupła zgrabna z fajnym cycem jeśli chce fajnego faceta. Nie dla psa kiełbasa :classic_cool:🖐️

Gość slodki kociak 25
ale na ogol Ci tacy "idealni" to tym bardziej szukaja sobie "idealnej" laski bez grama tluszczu.Najfajniejsi faceci to grubsi,ktorzy nie spedzaja dni na silowni i nie maja pierdolca na pkc swojego wygladu i wpieprzaja kielbasy nie patrzac ze utyja.:classic_cool:

hszonszcz - dobrze powiedziane, widze rozumiemy sie :classic_cool: NIE DLA TŁUSTYCH LOCH !!! Odchudzcie sie najpierw a potem zacznijcie wymagać atrakcyjnego faceta :-o

Gość Sobiesław
Ja tesz nad tym ubolewam:( jestem ciut niepszystojny w dodatku nienajbardziej bystry i zadna madra i pienkna dziewczyna mnie nie chce:( chyba mam nadzieje jedynie na kobieta-parzteta:(

Gość slodki kociak 25
oo,witaj hszonszczu:classic_cool:,dawno Cie nie bylo. Ja tam jestem filigranowych rozmiarow(szczupla) ale nie patrze za szczuplymi.Kazdy ma inne gusta,moze niektorym podobaja sie grubsze?

Gość slodki kociak 25
a tak poza tym to jem kupe z menelami na stacji kolejowej Szczecin Wzgórze Hetmańskie :classic_cool:🖐️

Gość slodki kociak 25
SOBIESLAW-nie martw sie! Czemu uwazasz ze jestes nieprzystojny-masz na mysli figure?Sa kobiety ktore wola grubszych,nawet z tluszczykiem,na pewno na taka trafisz!

Gość slodki kociak 25
durny podszyw..Ale nie jestem ze Szczecina,przykro mi.I kupy tez nie jadam..;/

Gość EH .............
kompletnie zboczyliście z tematu ... :O Tematem nie jest, czy może być, czy też nie .... Tylko dlaczego nie działa tu zasada przeciwieństw ... :O Inaczej temat byłby bez sensu ... bo każdy ma inny gust ... I ile ludzi, tyle wyborów życiowych .... Więc się nie silcie na oznaki tolerancji ... bo nie w tym rzecz ... :O

sobiesław - musisz jesc sporo surowej karkowki bez kosci oraz troche miesa mielonego takze surowgo - to pomoze i na pewno extra laska cie zechce ;-) Wiem cos o tym :classic_cool:🖐️

Gość slodki kociak 25
ja tam tez lubie mezczyzn ktorzy lubia dobrze zjesc:classic_cool:.Facet powinien byc wiekszy a kobieta szczuplejsza,taka prawda:classic_cool:. Jak to by wygladalo jakby babka byla grubsza od faceta?

Gość facecik123
ja jestem męski a moja kobieta kobieca i co? da się!

Gość GUZIK PRAWDA333
''NIE DLA TŁUSTYCH LOCH !!! Odchudzcie sie najpierw a potem zacznijcie wymagać atrakcyjnego faceta'' A co ci daje prawo do mowienia co dla kogo???Ha???