Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

która o tym wiedziała, że................?

Polecane posty

Według moje wiedzy nie należy spożywać przeterminowanej :D Podobnie zresztą jak żadnego innego białka

Gość ale jakie są SKUTKI

jak to jakie :D Śmierć na miejscu :D Za to jad trupi powolnie wchłaniany z dróg rodnych to samo zdrowie :D

Gość ale jakie są SKUTKI
a tak na powaznie?

Gość Socjopata-Powrót
Nie ma zadnych negatywnych sutków, do tej pory nie odnotowano.Chyba ze moralne.

Gość Socjopata-Powrót
to znaczy sutki może są negatywne, ale nie SKUTKI.

Gość Socjopata-Powrót
mysle ze konsumować mogla by to np osoba do tego zmuszona. Ja chyba zmusze kogos niedlugo.

Gość Socjopata-Powrót
mam taka nadzieje.

Gość Socjopata-Powrót
a co jeszcze ?

1. Musi byc ta osoba, jeżeli jest to musisz być miły i sie starac 2. Jeżeli jej nie ma...to najpierw musisz ją miec a potem tak samo jak wpkt. 1 :)

Gość Socjopata-Powrót
a gdybym na siłę napad biedną dziewuszke i rozłozył jej niewinność na czynniki pierwsze mimo krzyków i harczena gdzies w ciemnym parku, na mokrych lisciach, czy po takim zdarzeniu jest szansa ze bedzie ze mną ?

Gość Socjopata-Powrót
oczywiscie przeprosiłbym ze dopuscilem sie tego czynu zabronionego, chocby z kwiatami

oczywiście, że jest taka szansa ..szansa zawsze i na wszystko isnieje !!! ale dopiero jak wyjdziesz z perdla za gwałt :D a owa dzieuszka już będzie (przy załozeniu, że nie będzie to dla niej traumą na całe życie w co nie wierzę) zniszczoną kobietą z 6 dzieci i konkubentem przebywającym równiez w pierdlu za roboje rabunkowe ;) Życze powodzenia ;)

Gość Socjopata-Powrót
zyczysz mi powodzenia? jedyna poczciwa osoba na tym zakurviałym forum. Marze o gwałcie na tobie, ale nie zadnym umówionym tylko zebys płakała i była biedna. To bylby gwalt inny niz wszystkie.

Nie ma gwałtu innego niz wszystkie ! Gwałt jest gwałtem....cokolwiek zrobione wbrew woli i przeciw drugiej osobie jest uznawana ze gwałt. Więc ja podziekuję, takiej woli nie mam i miec nie będę :) Ale w któryms sąsiednich topików jest osoba która ma takie "fantazje" - myślę że mozecie dojśc do porozumienia :) Nie mam powodów by zyczyc ci żle.... oczywiście pomijam temat gwałtu ! :)🖐️

Gość Socjopata-Powrót
a gdyby gwałt polegał na wylizaniu cipki pod przymusem? Nie udowodnisz ze to zrobilem a jeszcze sam zadzwonie na policje ze to ty włamałaś sie do mojej piwnicy a nie ja ciebie zaciągnąłem. Wypłukalbym usta denaturatem co by sladów biologicznych na cipce nie zostawic i po zawodach.... To jest mysl, bede bezkarny. Niedlugo wyruszam.

Po pierwsze nie wycieram piwnic ;) Po drugie nie ma mozliwości bym dobrowolnie dała ci wylizac cipke a tym samym były byslady szamotaniny :) Po trzecie z tym denaturatem to mówisz o płukaniu przed czy po liznaku ? Po czwrate śpiesz się bo jutro wyjeżdzam :classic_cool: :D

Gość Socjopata-Powrót
oczywiscie przed, bo to moich sladow ma niebyc na tobie, a nie odwrotnie. No i nie ma potrzeby dezynfekcji cipki z racji tego ze mam wrazenie ze jest czysciutka. Nie wyjeżdzasz, to pretekst zebym zaprzestal poszukiwan

Szkoda tylko że "masz wrażenie" a nie jesteś przekonany co do higieny....a to świadczy o Twoim wahaniu :) Czy nie znasz lepszego środka od denturatu, bo jednak ten zapach nie nalezy do najmilszych :o A co do wyjadu, to owszem nie na długo, ale jednak w związku z tym zaraz stąd zmykam ;) 🖐️

Gość Socjopata-Powrót
Teraz jestem juz pewny twojej higieny, mimo ze nieznam cie niewiasto. Skoro idziesz, to pozdrawiam twoją cipke i ciebie rowniez!

Dziękuję, Tobie również wszystkiego dobrego :) 🖐️ Wydajesz się byc dojrzała i stateczną osobą - Pozdrawiam :) ps. tak szybciutko, możesz mi jeszcze powiedzie co to miało byc "osoba o jednym otworz więcej" i juz będe zmykac az do 5.05. :)

Gość Socjopata-Powrót
synonim kobiety moja droga. Ja jestem mężczyzna, posiadam dwie dziury, oralną i analną, ty posiadasz trzecią, waginalną. TO dziwne ze sie nie domyslilas, są dwa wytlumaczenia tej wpadki, albo bylas pod wplywem srodkow farmakologiczych, albo jeszcze jestes z gimnazjum slodki maluszku

Ojejejjjj...!!! To chyba jednak byłam pod wpływem tych środków farmakologicznych :o I powiem ci, ze nie wpadłabym na to, nie "rozbierałam" tak nigdy człowieka na ilości dziur i ich rodzaje i użytkowe :D bardziej myslałam, że cos związane z dziurawym mózgiem :o Taaaaa...gimnazjum.....niech będzie 🖐️ ........................................albo niech będzie tajemnicą :P No juz uciekam - Pa :)