Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

która o tym wiedziała, że................?

Polecane posty

Gość Socjopata-Powrót
musicie miec bardzo ciekawe zycie.

Po tuszu zastanawiam się nad szminką czerwona czy moze tylko błyszczyk. Musze też znależć czas na golenie nóe, bo na depilator nie mam kaski. Myję szybciuśko zęby i zakładam spódnicę. W zależności od tego czy wieje czy nie - ma 15 albo 20 cm długości. Buty. To juz bez problemu i wskakuje do wozu. Aaa. Zapomniałam - jeszcze perfumy. Wazne są w życiu moim. I róż na policzkach. Faceci lubią jak sie babeczka zaróżówi.

Ja perfumuję się dopiero w pracy...by mgiełka zapachu unosiła się po pokoju ;) W samochodzie mam zapachy samochodowe..więc...:)

Nie wpadłam na to. Dzięi za radę. Po przyjeździe do pracy rozstrzygam problem - kawa z 2% mlekiem czy 3% Od lat pijam jedna markę, więc nie ma dylematu. Wypijam kawę niespiesznie i czekam na szefa.

Gość Socjopata-Powrót
czy mając cipke, i siadając na krześle, ławce, fotelu, czuje sie ją?

Gość Socjopata-Powrót
nie, jakos tak dziwnie sie to dzieje ze nie. No chyba ze na rowerze albo w parszywych garniturach.

dlaczego parszywych garniturach ? czyzbys był gimnazjalistą i chodził tylko w przyciasnych dżinsach ? :o no bo skąd ta trauma...przysiadłeś sobie ? :o

Gość Socjopata-Powrót
zawsze gdy sa okolicznosci ktore wymagaja garnituru (rozmowa o prace, pogrzeb, wesele, zabójstwo na zlecenie) garnitur kroi i przeszkadza. W takiej chwili zazdroszcze cipki ktora jest mala i nie wystaje

Manius - zatyczka jest Twoja - nawet ja osadzę :P no i masz 49% udziałów w naszym biznesie ;) Masz we mnie przyjaciela i partnera do interesów, a jak dobrze promował nasz biznes i bęa odpowiednio duże obroty to i kochanką zostanę 👄 (w wolnych chwilach) :classic_cool: a teraz masz tęsknić i nie zdradzać

Manius 69 udziału to ty wniesiesz :P I dobrze myslałeś ..prawdziwa procesorowa i serwerowa na ENTER :D I mam nadzieję, ze się nie zawiesi

Gość Kadaweryna zawarta w spermie
Kadaweryna to organiczny związek chemiczny z grupy diamin, jad trupi – jedna z protamin, amina biogenna będąca produktem dekarboksylacji aminokwasu lizyny, powstaje w procesie gnilnym białka wg reakcji: NH2-(CH2)4-CH(COOH)-NH2 (lizyna) → NH2-(CH2)5-NH2 (kadaweryna) + CO2 Posiada właściwości trujące (należy do tzw. trupich jadów). Kadaweryna i putrescyna zostały odkryte w 1885 roku w mikroorganizmach przez Ludwiga Briegera.

Gość do socjopaty
mógłbys napisac kilka ciekawostek? czym się zajmujesz,lubię czytac mądrych ludzi🖐️

Gość hmmmmm....
Zatem jakie są skutki picia spermy?! Bo nikt tego jeszcze nie napisał