Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jestem ciekaw jak dlugo kafeteria bedzie istniala

Polecane posty

Gość Ale masz problem.......
Ja tam mam ciekawe życie taka pierdoła jak ile kafe.... będzie istniała mnie nie rusza.

Ja w sumie nie. Jak siebie znam to pewnie za jakiś czas przestanę tu marnotrawić czas więc będzie mi to dyndać :) Ale też sądzę, że długo.

Gość chce dziewczynkeee
tak długo, jak długo ludzie będą ją odwiedzać

Gość SSiSD
około 8-10 lat

Gość koniczynka z kwiatuszkiem
A ja wiem z pewnego źródła, że o2 sprzedaje kafeterię za ciężkie pieniądze jakiemuś portalowi z RPA i od 1 maja trzeba będzie się rejestrować i płacić (ja na Funiastch - za darmo masz dostęp tylko do niektórych zasobów), a jeśli nie zapłacisz, to nie będziesz mogła założyć tematu, ani mieć czarnego nicka, tylko pogadać na pomarańczowo na topikach. Na razie o tym nie mówią, bo nie chcą stracić kasy. Każde wasze wejście to odsłona reklamy. Strasznie mi szkoda, ale nie będzie mnie stać na opłacanie abonamentu za miesiąc i na kupowanie bajtów.

Gość podoba mi się to
Ja tez tak słyszałam, ale jestem ZA. Całe tałatajstwo zniknie mam nadzieję i w końcu da się tu żyć.

Gość podoba mi się to
Ale to jest DOBRE rozwiązanie, abonament nie jest drogi, miesięcznie jakieś 40 zł. I masz za to komfort!

Mnie nie będzie stać:( 40 zł to bardzo dużo, za dużo!

Gość gieniu nałogowiec
eeeeeeeetam, bzdury! Kolejna plota!

Ale to prawda! Wiem to na 100%! Poczekajcie do końca kwietnia, zaczną o tym pisać powolutku, tego nawet moderatorzy nie wiedzą JESZCZE. Ale się dowiedzą i na dodatek w końcu zaczną zarabiać na moderowaniu, więc buntować się raczej nie będą. Zresztą - będą mieli lepszą pracę i łatwiejszą.

Ja nie będę strajkować, od dawna marzę, żeby zniknęły stąd chamskie posty i chamscy użytkownicy, może kasa ich odstraszy?

Gość mordęga z pijakiem
Chamy też mają pieniądze, więc ni licz, że coś ich odstraszy. Będzie jeszcze gorzej, bo się będą podpierać hasłem: płacę i mam prawo!

Gość gieniu nałogowiec
Na pewno, nie przejmuj się, co jakiś czas durne pały rozsiewają takie ploty, a potem się podniecają, że ktoś się przejmuje.

Sam jesteś DURNĄ PAŁĄ! WIEM NA 100%, że wiem, co mówię! Mam dojścia do samego szczytu! Nie wiesz, to nie mów!