Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaradny mąz

Kiedy żona ma kochanka...

Polecane posty

Gość Zaradny mąz

najlepiej ubić z jej kochankiem interes i sprzedać żonę jemu za dobrą kasę. Ja tak zrobiłem. Ten koleś dość zamożny, tak zakochał się w mojej żonie, ze był chętny zapłacić mi okrągłą sumkę 500tys. PLN, abym pozwolił moje żonie odejść i abym zgodził się na rozwód. Tak też się stało, dogadaliśmy się, a on mi wypłacił te pól bańki , co z zapasem zrekompensowało mi straty moralne, jakie wywołała u mnie zdrada żony. Choć potem mojej byłej żonie nie ułożyło się z kolesiem i teraz jest sama jak palec, to ja jestem zadowolony. Nie narzekam. Mam dobrą pracę, samochód, apartamencik i święty spokój od niezrównoważonej byłej zony. POLECAM GORĄCO.....

Gość kjskjakhd
ciekawa prowokacja;)

Leonardo da Vinci, malując ostatnią wieczerze, poszukiwał twarzy dla Judasza, szkoda, że nie urodziłeś się wtedy, byłbyś idealną twarzą Judasza Iszkariota.

Gość Zaradny mąz
może Judasz ma twarz kobiety? Moja była zdradzała mnie , brała od niego pieniądze , nawet samochód jej kupił, szmalem zawrócił jej w głowie. Więc też szmal ją zgubił.

wybnąłeś, ale nie zmienia to faktu, sprzedałeś swoją miłość, obojętnie jaka ona była.....

Gość 13-ty
pewnie to prawda tylko nie 500tys a 500zl i nie on ci zaplacil tylko ty mu

Gość Damski Krawiec
Zaradny, zrobiłeś interes życia! Swoją bym taniej pogonił, ale to starszy rocznik, karoseria się sypie, a części drogie... Nie ma chętnych, chociaż dalej "na chodzie";-)

Gość wszystkich nas czeka śmierć
za dużo filmów typu "niemoralna propozycja" 🖐️