Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

FAKTY nie kłamią.

Polecane posty

Nie dajcie sobie kobiety wmawiać pierdół że jkak was chłop uderzy to jest wasza wina. Albo że jak was zdradzi to wasza wina, bo może nie dbałyście o siebie. Albo że facet musi czasem na bok, bo ma taką naturę. Świat męski wysuwa tego typu tłumaczenia dla swoich łajdactw i słabości, a babki dały sobie nioejedno wmówić, az żal czasem d.. ściska. Prawdę widac na pierwszy rzut oka. Jesłi facet zachowuje się jak świnia, to jest świnią, i nie potrzeba szukac tłumaczen ani poszukiwać drugiego dna. A już na pewno nie wolno dac sobie wmówić winy i odpowiedzialności że jego łajdactwo czy zwykłą gównianą słabość, do której nasz Men nigdy się nie przyzna. Prawdę widac zawsze na pierwszy rzut oka. Seneka.

Gość gieniu nałogowiec
Amerykę odkryłaś durna pało i od razu musisz lecieć i obwieszczać?

Gość betix
retro... moze i wiele dziewczyn lubi twoje tematy ale nie przesadzaj... bo niedlugo tu na forum beda same twoje wypowiedzi. mowie to ze szczerego serca.

Gość retro ostatnio wszędzie
cie pełno no i jak zwykle masz racje.:classic_cool:

Gość szczerze lubię Cię retro
fajna babka z ciebie🖐️

Gość
betix => niech się wypowiada, jeszcze eksploduje. Bo w końcu ile żółci może się zmieścić w kobiecie o standardowej kubaturze? :P

Gość kafaterka20
retro napisz szczerze , czy ty masz jakies przykre doswiadczenia z facetami ze tak ciagle o tym piszesz? nie kazdy facet jest taki, czasem jest na odwrot. Dlaczego od razu musisz skreslac wszystkich??

Gość betix
apostol nienawisci... zacznij uzywac slow ktore rozumiesz a nie.. bo uslyszales od kogos starszego.

Gość betix
hehehehehehehe

Gość
Na następny raz - jak nie rozumiesz to lepiej milcz. Lepsze to, niż miałabyś się odezwać i od raz rozwiać wszystkie wątpliwości...

Gość Anabella5647
Czego wy chcecie od Retro? Przecież ma rację:-)

zauważcie że żaden facet nie jest w stanie wziąść odpowiedzialności za swoje czyny. Zaden nigdy nie weźmie na siebie winy. Zawsze winna jest kobieta. To mnie oburza. Cokolwiek złego się stanie, zawsze winna jest ona. Znałam faceta który nie chciał uprawiac seksu z gumkach. Obiecał wystrachanej ciążą kochance że będzie wychodził przed finałem. Kobieta zainwestowała w globulki dopochowowe. Nabawiła się w ten sposób poważnego zapalenia pochwy, gdyż wiadomo, gdy się regularnie stosuje globulki, wyżerają od środka.. Nie wyobrażacie sobie jaką miała jazdę od swego faceta kiedy się okazało że ma tak wytrzebioną przez chemię pochwę, że dostała bana na współzycie, zresztą z chęcią zrezygnowała bo strasznie bolało. Facet oczywiście tekst: i po co kurwa te globulki se wkładałaś??? Brak wyobraźni to facetów bardzo bolesna wada.

Gość a co on jej te globulki
wciskał żal.ru

Znam pana który postanowił że jego romans będzie doskonały , tak jak zbrodnia doskonała. Po powrocie od kochanki natychmiast szedł do łózka z zoną, aby nie wzbudzać podejrzeń. Kochal się z nią nie myjąc się nawet wcześniej. Kobiety nie wiedziały że wymieniały między sobą śluz, a i panu jakoś to było obojętne...

Znam kobiety które po smierci swych mężów pijaków szły do kościoła by podziekowac Panu Bogu. Widziałam jak w parę miesięcy po pogrzebie rozkwitały, rozprostowywały się psychicznie , dostawały rumieńców na twarzach, zaczynały się uśmiechac.. Znam takie które modla się o smierć swych mężów.

Gość ja bym skoczył na twoim
miejscu :classic_cool:

gdzie..? chyba po piwo aby wypić za zdrowie panów..:))) w sumie czemu nie.. nie mamy już nic do stracenia....:)

sumienie , bo będziesz kolejnym przypadkiem do omówienia.... :)) uważaj co robisz.

Młoda para tuż przed ślubem. Ona ma za sobą pare lat brania pigułek. Wyraźnie przerzedzone włosy na czubku głowy. Hormony- mówi kiedyś, usmiechając się smutno. Kilka tygodni przed śłubem dziewczyna słyszy zabawny żart od ukochanego: zrób cos kochanie z tymi włosami bo nie chcę mieć łysej żony!

ja to jak czytam tematy na kafe to mam nieodparte wrażenie, że Polska tylko mały kroczek stoi przed krajami islamskimi prawie to samo podejście do kobiety, wywodzące się z monoteistycznej religii (chrześcijanstwo i islam majA wiele wspólnego niestety, a najważniejsze to, że to są religie stworzone przez mężczyzn i dla mężczyzn, w których kobieta ma przydzieloną konkretną (niższą) pozycję i obowiązki) i tu a tam kobieta jest obwiniana prawie o wszystko, nawet jak facet nie potrafi kontrolować swojego popędu to też tylko i wyłącznie jej wina (tam, bo np. kosmyk włosów był nie schowany pod sari, a tu bo miala na sobie krótką spódniczkę) ja się pytam jak to jest możliwe, skoro demograficznie jest nas większość???

Uważajcie za facetów którzy na spacerze łapią was za kark. Podobno to oznaka chęci dominacji i przyszłych kłopotów... :)) Wyraz braku szacunku. Kto się nie zgadza..? :))

dobra, ja oglądałam na jakimś national geo albo innym discovery jak babka (biała) zaszła w ciąże z facetem (swoim, też białym) a dzieciak się urodził czekoladowy ;) facet się wściekł że się puszczała, zrobili testy dna i wyszło że to on jest ojcem a ona nie jest matką.. chodziło o to, że on bzykał jakąś murzynkę i pod napletkiem rzekomo przeniósł zapłodnione jej jajeczko do tej drugiej - nie wiem jak to jest (i czy w ogóle) fizycznie możliwe, no ale o tym w programie mówili - kilka lat temu. potem słyszałam jeszcze od paru osób to więc chyba urosło do rangi jakiejś niesamowitej historio-plotki. podsumowując - są rzeczy, które się filozofom nie śniły :) :P

Gość My_love _is_here
retro..niezle jest to co piszesz:) pozdrawiam :)