Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.b.

bardzo proszę o przetłumaczenie piosenki / ang.

Polecane posty

Gość e.b.

Before you came There were kisses before I met you There were touches before I met you I was blind before I met you I was blind before I met you Just before you came Just before I met you Just before I met you There were hurting words & I was crying There were pearls & diamonds & I was lying I was blind before I met you I was blind before I met you Just before you came Just before I met you Just before you came Ho, ho, I was falling down Just before I met you I was falling down I was falling down Before I met you... There were kisses before I met you

Gość nina z gor tych za lasem
zanim przyszedles byly pocalunki zanim cie spotkalam byly dotyki zanim cie spotkalam bylam slepa zanim cie spotkalam bylam slepa zanim cie spotkalam wlasnie zanim przyszedles eeeeeeeeeeeej, za dlugie to jest nie ch ktos inny dokonczy

Gość hmhmhm
Zanim się zjawileś Były pocałunki zanim cię spotkałam Był dotyk zanim cię spotkałam Byłam ślepa zanim cię spotkałam -II- dokładnie Zanim cię poznałam -II- Były raniące słowa Ja płakałam Były perły diamnety Ja leżałam refren... Ho ho Ja spadałam Zanim cię spotkałam itd... strasznie naiwna piosenka tak na marginesie

Proszę :) Były pocałunki zanim spotkałem cię tam były dotknięciami wcześniej spotkałem cię byłem niewidomy zanim spotkałem cię byłem niewidomy zanim spotkałem cię tuż przed tobą przyszedł. Właśnie wcześniej spotkałem cię tuż zanim spotkałem cię tam sprawiały ból słowom i płakałem tam były perłami i diamenty i kłamałem byłem niewidomy zanim spotkałem cię byłem niewidomy zanim spotkałem cię tuż przed tobą przyszedł. Właśnie wcześniej spotkałem cię tuż zanim przyszedłeś Ho, ho, upadałem tuż zanim spotkałem cię upadałem upadałem zanim spotkałem cię... Były pocałunki zanim spotkałem cię