Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaanaaaaaa

Ojciec groził mamie ze poderżnie jej gardło...

Polecane posty

Gość amoze zabierz mame ze soba
postaraj sie namowic do wyjazdu. najpierw musisz zmienic jej punkt iwdzenia a wtedy dopiero myslec nad trudnymi decyzjami jak procesy itp.

Gość zalamaanaaaaaa
Mama miała taki okres, że była zdeterminowana i chciała to zakończyć.Właśnie dlatego była w sądzie, gotowa złożyć pozew.Potem jej się odwidziało i stwierdziła, że to nie ma sensu bo i tak nie wygra.Pracuje i wiem, że dałybyśmy sobie radę, a jej rodzina na pewno by nam pomogła. Zamówiłam właśnie dyktafon, ale ktoś ostatnio ostudził mój zapał stwierdzając, że policja może nie uznać nagrania za wiarygodny dowód:(Nie mam kamery żeby to nagrac, nie stać mnie.W jaki jeszcze sposób mogę go pogrążyć?

Gość amoze zabierz mame ze soba
dyktafon. to chyba nie jest legalne. jesli chcesz zglosic na policje to moze popros policje lub jakas organizacje o wskazowki co robic ale uwazam, ze nie warto rozpetywac afery kiedy mieszkacie razem bo moze sie na was to odbic

Gość kochana nie zalamuj sie
policja moze mu zalozyc niebieska karte, czy jak to sie nazywa, za znecanie sie poza tym to co on mowi to sa grozby karalne dzialanie to jedno, a jest jeszcze inna rzecz tu problem to jest tez w tym, że osoba, ktora powinna dawac oparcie Cie niszczy - jednak udzial w terapii grupowej wiele by Ci dal, bo moglabys sie otworzyc przed ludzmi takimi jak Ty a niema co ukrywac, ze przecuietni ludzie obok Ciebie to maja gdzies Twoje problemy niestety ale ludzie odwracaja sie najczesciej od takich osob, ktorym wali sie zycie

Gość klsahfs
Twoja mama ma ewidentnie depresje i wcalejej sie nie dziwie namów ja na wizyte u psychiatry bo jeszcze sama sobie cos zrobi :(

Gość kochana nie zalamuj sie
ja ine sadze, zeby kontakty z nami na kafe Ci duzo pomolgy musisz miec w zyciu realnym jakies wsparcie, bo nie dasz rady wiem, ze psycholog xczesto nic nie pomaga, bo to tylko obcy czlowiek, ale moze jest jakas terapia, gdzie poznasz ludzi z podobnym problemem - popytaj w poradniach, powaznie piszę

Gość zalamaanaaaaaa
Jutro mam imprezę pożegnalną i będę musiała wrócić już o 23 (wtedy mama wraca z pracy) żeby nie została z nim sama...Jestem gotowa się poświęcić i zrezygnować ze studiów jeżeli ona nie złoży pozwu. O pomoc głupio mi prosić i zwierzać się bo on jest osobą znaną prawie wszystkim, taki plotkarz (kolejna wada).Sama muszę coś zrobić wspólnie z rodziną...