Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasting

Laski ktory z tych 7 kutasow jest the best? glosujcie

Polecane posty

Gość zdumiona ja
nie.. az takie bym miala obrzzenie kazdy z tych penisow jest okropny i nie wiem kto mogl sobie zrobic takie zdjecia . najpierw trza o siebie zadbac, wyciac wlosy tu i ówdzie, a jaj owlosionych nienawidze:-/

Gość ooo w mordę
Ten Taksówkarz to mój stary ! Poznałam po naszej kanapie ! Świnia ! Ja mu pokażę ! Łajza !

Gość kasting
poziomkowy-sorbet dzieki za wypowiedz w reszcie rzeczowa dziewczyna ze sie nie boi powiedziec jak jej sie cos podoba ;)

Gość kasting
zdumiona chcesz wieddziec kim ja jestem? a moze podba ci sie prorektor, ale boisz sie to mowic to mmyslisz ze to moge byc ja??

Gość kasting
a poznala faceta, a jak dochodzi do zblizenia okazuje ze ma taki dokladnie kutas jak prorektor co wiecej, on ci powie z e pracuje na uczelnie jako prorektor,, to ty bys sie i tak znim bzykala? czy bys zrezygnowala?? odpowiedz konkretnie, mozesz?

Gość kasting
chcialem napisac jakby bylo jakbys poznala faceta..itd

tutaj zawod nie ma znaczenia... tu chodzi o wyglad a wyglada nieciekawie wyrazilam swoja opinie wiec po co to komentujesz?

heh jakby był moim facetem i bym go kochała to chyba oczywiste ale to tak hipotetycznie of course ;)

Gość gość
Ja Ci moge odpowiedzieć;)🖐️Ten gość ma bardzo obleśny brzuch, nie lubie zaniedbanych, niewysportowanych facetów:o Jeśli bym miala zrezygnować widząc go nago, to ze względu na ten brzuch okropny wlaśnie, a nie penisa. Penis normalny w sumie, troche tylko mniej twarzowy niż ta cała reszta, aczkolwiek dla mnie osobiście wszystkie kuutasy są brzydkie.Dodam jeszcze, że gdyby ten facet był zajeebisty z charakteru,pasowłaby mi intelektualnie i pociągał fizycznie (pociąg fizyczny nie wynika tylko z urody, a już zwłaszcza z wyglądu męskiej pyty), to nie grałby roli ani kuutas, ani brzuch, ani to że jest prorektorem, czy spawaczem torów.I to jest czysta prawda, ale weź poprawke, że ja jestem z deka pojeebana 🖐️

prorektor, kolega mojego faceta mial taki problem- ta stulejke, przeszkadzalo mu to w doznaniach przy seksie. ale zrobil zabieg i jest ok. przeciez to zaden problem,a sadze ze w doznaniach kobiety nie przeszkadza to, jedynie nie wyglada za bardzo estetycznie

Gość gość
Ja sie smiałam na początku, że gość ma stulejke, ale raczej chyba nie. Po prostu nie ma pełnego wzwoduu, albo taka jego natura, że musi skórkę sobie ściągnąc ręką. Znałam faceta, ktory zawsze miał niewidocznego grzybka, ale stulejki nie miał, po prostu nadmiar skóry.

napisalam jaka jest moja opinia ale to jest dla mnie smieszne ze facet wkleja sobie tu linki z jakimis penisami i chce jakiejkolwiek oceny. po co to mu????

Gość kasting
jak mi sie serio zapytasz po co mi to, moze odpowiem ci, a moze nie.... ale nie mozesz negowac lub kwestionowac samej dyskusji, skoro temat istnieje, i skoro wlasnie inne dziewczyny sie chetnie i be z problemu wypowiadaja.....

Gość najladniejszy jest moj
ale nie pokaze ;p

Gość 23ania
fuu nie mogli by sie ogolić?? obleśne.... panowie weźcie sie za siebie bo jak nie to my kobiety zapuscimy włosy pod pachami!!

Gość Goryl z wiekszym ptakiem
a ja tam lubie lizac cebulowe kobiecy podpache.....fajne zapach i aromat