Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy jesli by mu zalezalo to by walczyl????

Polecane posty

poklicilismy sie dzis z powodu mojej kolezanki ktorej powiedzialamze nie pasuje mi styl ubierania mojego faceta ta mu sie wygadala i powiedziala mu dokladnie to samo co ja jej. On przed chwila zadzwonil wsciekly rzucajac kurwami i powiedzial za jak mi nie pasuje to moge z nim zerwac i zebym sie tak nie zmuszala zeby z nim byc. Czy to jest normalna reakcja? Czy on nie powinien walczyc o mnie porozmawiac ze mna na spokojnie a nie tak od razu stawiac sprawe ?

Gość niunia0000
fajne masz kolezanki. Jednym słowem papla z niej. a jak nie pasował ci jego ubiur mogłas sama mu powiedziec

Gość gaibu
beznadziejny tytuł postu... :/ gdyby mu zależało? to przecież to Ty go uraziłaś... też bym się wku.....ła gdyby facet mi powiedział coś takiego

Gość ingamasolinek
hmm faceci sa bardzo wrazliwi na punkcie wyglądu i w ogole na swoim punkcie a sorry o co on mial walczyc bo nie pojmuje lekko

Gość ingamasolinek
poza tym chyba jestes bardzo mloda ze sie przejmujesz jego stylem ubierania

ja 21 on 26

Gość ingamasolinek
no to zenada a przepraszam ze sie zapytam moze on jest spod znaku lwa bo to tacy "krolowie" i tylko ich chwalic odpusc sobie buraka na dzien moze mu sie pouklada w glowie

Gość
Walczył? Czyli co? Ubierał się jak ty chcesz, żeby się ubierał? Nieźle musiałaś po nim pojechać przed przyjaciółeczką. Poza tym - uznaję, że wszystkie pretensje omawia się na bieżąco, a nie wynosi się je poza związek i wyłuszcza osobom trzecim. Choćby z tego powodu można się ostro wkurwić.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
słusznie się wkurwił (choć może przesadnie)...powinnaś go przeprosić...chciałabyś usłyszeć o znajomego swojego faceta np. ze ohydnie ścinasz włosy? jakbyś się poczuła? a koleżankę kopnij w dupę i na księżyc

tak jest spod znaku lwa

Gość ingamasolinek
hmm bardzo nie lubie facetow spod lwa sa prozni i niestety popelnilas powazny blad krytykujac go, sorry ale on ci tego nie wybaczy, mam takiego kuzyna, mialam eksa, oni tylko czekaja na lizanie pupy jak ci zalezy powiedz ze kolezanka klamala, albo zapytaj czy mowila tez jak bardzo kochasz jego charakter lub cos w ten desen to powazna rada aha jeszcze anegdotka moja mama (53 lata) ma przyjaciela lwa:D i kiedys w ramach zartu na forum na jakim on przebywa (fotosik bodajze czy cos) wstawila zdjecie jakiejs rudery ze to niby jego dom i ten kolega strasznie sie pogniewal zerwal kontakt bo jak ujal w smsie ktos naruszyl jego DOBRE IMIE :p