Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaaa

Szybko

Polecane posty

a wiec jutro mam zakonczenie roku mam czarna marynarke, rybaczki czarne i zastanawiam sie czy moge ubrac do rybaczek czarne rajstopki dzis widxzialm taka dziewczyne ubrana i wygladala nawet ladnie.Dodam ze jako buty mam sandalki czarne i do tego biala torebeczke?? Ale zastanawiam sie z tymi rajstopkami bo innych nie mam a w sklepie nie mogleam znalesc brazowych bez szwow z lajkry :

Gość glabiola
JEZU JAKA TANDETA

Gość glabiola
NEI MA JAK SANDAŁKI I RAJSTOPKI NO I TE BOSKIE RYBACZKI :( SŁUCHAJ A MOZE INNY ZESTAW?

nie mam innego zestawu:( ale jak beda sandqlki i czarne rajstopy to przeciez nie rzuca sie w oczy:( mam tylko takie buty i takie spodnie;/ a biala torevbka??

Gość glabiola
no niby sie nie rzuca ale jednak wyglada jakos tak "ludowo" z reszta luzik jesli ty sie w tym dobrze czujesz ja na swoja mature zalozylam obciachową garsonke ;) niestety jak patrze na zdjecia to mnie wykreca , dobrze ze na studiach mnie trochę nawrócono "modowo"

tez sie z tego powodu nie cieszez ale za cholere nie moglam dopasowac dzis spodni jak chcialam kupic bo olbo za duze albo nie moglam zapiac guzika;/ a jestem szczupla;/ zato marynareczke mam sliczna;p takie male pocieszenie

:(