Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze bardzo za

Szczerość pomyjami w twarz

Polecane posty

Gość prosze bardzo za

Mam 24 lat, moja "przyjaciółka też". Nigdy nie nalerzyałyśmy do przesadnie miłych osób, na większość tematów miałyśmy podebne poglądy, np. dzieci nigdy za nimi przesadnie nie przepadałyśmy. Zwłaszcza moja przyjaciółka, wielkorotnie określała je mianem "czasochłonnych pożeraczy wolności", "wrzeszczących" itp. Jakoś nigdy nie miała oporów walenia prosto w twarz matkom co sądzi o ich dzieciach,tzn jeżeli uznała, że maluch nie posiada zbyt miłej aparycji, czy wręcz jest brzydki mówiłą to prosto z mostu. Tydzień temu spotkałyśmy się na kawie, nie widziałyśmy się 3 tygodnie. Ja opowiadam co robiłam, gdzi byłam i wspominam, że spotkałam pewną U. naszą znajomą z jej 2-letnia córką i, że ta mała niezbyt do niej podobna, raczej do ojca który co tu dużo pisać urodą nie grzeszy. Wtedy moja przyjacółka wpadła w szał, zbluzgał mnie od nieczułych egoistek, twierdząc, że wszystko dzieci są słodkie a ja mam problem. Potem na odchodnym dodała, że sama jest w ciąży i, że ze względy na moje chore poglądy nie życzy sobie więcje mnie widzieć. Osłupiałam

Gość wychodzi na to
że sprawdza się stara prawda-kobieta zmienną jest...

Gość wychodzi na to
tytuł topicku masz mocny.....adekwatny do sytuacji?

Mówienie komuś, że ma brzydkie dziecko to nie jest szczerość, tylko po prostu brak kultury :O:O:O Koleżankom też mówisz - ale Ty paskudna jesteś??? No wybacz... człowiek kulturalny takie uwagi pozostawia dla siebie. Czasem lepiej nie powiedzieć nic niż mówić głupio. Twoja koleżanka już zmądrzała - Ty jeszcze nie. Ja się jej wcale nie dziwię... Za kilka miesięcy być może to jej dziecko będziesz obgadywać przed znajomymi, albo jej męża, albo ją samą... Fakt, że wcześniej miałaś w niej kompankę do chamskiego obgadywania nie zmienia faktu, że - wg mnie - brak Ci kultury.

Gość wychodzi na to
Jakoś nigdy nie miała oporów walenia prosto w twarz matkom co sądzi o ich dzieciach,tzn jeżeli uznała, że maluch nie posiada zbyt miłej aparycji, czy wręcz jest brzydki mówiłą to prosto z mostu. -no tak,powiedzieć tak matce to zaboli do żywego,bo dla matki jej dziecko jest zawsze najpiękniejsze w świecie.