Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna i ponetna

Przespalam sie z facetem mojej kolezanki i poluje na innego

Polecane posty

Gość i autorka jest
beznadziejna i ci faceci!:o

Gość hehehehe dobre
na ten opis co ty podajesz to poleca malolaci i jakies niedorobione menele z dworca glowne kretynko,jak facet jest normalny ma troche oleju w glowie to nie leci na takie pustaki jak ty,widac w jakim towarzystwie sie obracasz a reszta niech przestanie jej smecic o tym ze ona wyrzadza komus krzywde bo ja to najzwyczajniej kreci i lata kolo dupy ze kogos zranila

Gość tralalalalalalalala
Uswiadomil sobie jak ja kocha bo wie ze to wartosciowa dziewczyna nie szmata jak Ty !

Gość do hehehehe dobre
:D jedziesz jedziesz :D popierame na 100

Gość heheh...wystawiasz
a może autorka wcześniej pisała z domu faceta,z którym sie przespała?..był taki top

Gość a co facet mózgu nie ma
ale dlaczego wyżywacie się na autorce? czy ona na siłę tych chłopów ciągnie? jak zajęty facet z nią idzie, to JEGO I TYLKO JEGO WINA! skoro jest zajęty, to laska z siebie może \"wychodzić\", półnago przed nim latać, a on nie ma prawa jej tknąć bo obiecywał wierność innej przez takie właśnie wasze myślenie faceci się wyplątują z każdej zdrady debilnymi tłumaczeniami \"bo uwiodła\" i takie tam, a na koniec jeszcze wam się dostaje, bo nie starałyście wystarczająco, a facet jest czysty i niewinny, on przecieź tylko dał się omotać :o ich wyzywajcie, nie autorkę! swoją drogą dobrze, że takie kobiety są, pomagają się przekonać co facet jest wart ;)

Gość hehehehe dobre
o ja pierdole i w dodatku taki lachon :O ci pewnie galy z orbit wychodza kurwo jak tak paly obrabiasz po same jaja :O wor na sperme normalnie,a szcza tez ci do japy? full serwis widze takie to tepymi grabiami zatluc

Gość O właśnie
a czemu nikt tu nie widzi winy facetów? Co za hipokryzja!:o

Gość heheh...wystawiasz
ale jest do przewidzenia,że najbardziej oberwie się ,właśnie ,dziewczynie...

Gość hehehehe dobre
bo facet to facet,jak mu sie w rozpor wlazi to w wiekszosci przypadkow umysl sie wylacza i zadna baba nie powinna tego wykorzystywac

Gość taaa bo facet to widocznie
takie niedorobione cielę, którym łatwo manipulowac, to chciales powiedzieć o swoim gatunku?:o

Gość hehehehe dobre
poza tym jest chyba jakas solidarnosc co,nie sadzicie a skoro kurwa wie ze koles ma dziewczyna to chocby pizda swedziala nie wiem jak to sie nog przed nim nie rozkracza i tyle

Gość No i tacy właśnie są
faceci!

wina jest po obu stronach bo ona nie powinna kokietowac zajetych facetow swoich kolezanek a on nie powinien na nia lecic skoro ma laske

Gość hehehehe dobre
jesli to bylo do mnie,to zaznaczam ze facetem nie jestem

Gość A facet skoro wie że ma
dziewczyne to nie wykorzystuje okazji!

Gość hehehehe dobre
blondyncia zgadzam sie

Gość heheh...wystawiasz
REFLEKSJA To smutne,że ludzie udawadniając własne racje ,chociażby jak najbardziej słuszne,sa w stanie wdeptać innych w glebę.

Gość to tym gorzej dla ciebie
:o

Gość sliczna i ponetna
Mnie kreca zajeci faceci ale nie ciagne ich na sile do lozka. Jezeli taki potrafi mi sie oprzec to kulruralnie sie usuwam i nie powiem ale jestem pod wrazeniem. Niestety ale wiekszosc facetow jest sklonna do zdrady. Wystarczy rutyna, klotnia z dziewczyna, alkohol i dzieje sie. Musicie zrozumiec, ze kazdy facet zdradza mentalnie. Ma dziewczyne ale ma zberezne mysli gdy widzi inna. Tylko nieliczni potrafia sie oprzec wdziekom innej kobiety. Jak jest dogodna sytuacja to wiekszosc zdradzi. A to ze kreca mnie zajeci to juz inna historia...

Gość oczywiscie że wina jest
po obu stronach i nie ma co tu bronić zarówno jednych jak i drugich!:o

Gość sliczna i ponetna
Jak nie ja bym necila to inna by taka sie znalazla... Bierzcie tez pod uwage to ze WIEKSZOSC FACETOW NIE MOWI ZE MA KOGOS I CZEMU DZIEWCZYNA MA NIE NECIC JAK NIBY WOLNY?

Gość heheh...wystawiasz
Musicie zrozumiec, ze kazdy facet zdradza mentalnie. Ma dziewczyne ale ma zberezne mysli gdy widzi inna. --Ameryki nie odkryłaś...co tu rozumieć ,nie jesteśmy w żłobku

Gość hehehehe dobre
gorzej bo co bo jako kobieta potrafie stanac po stronie facetow ja mowie to co mysle,znam taka sytuacje bo jak juz na poprzedniej stronie pisalam mialam to samo i widzialam jak sie takie kurwiszcze lasi aby tylko poczuc cos twardego a co do refleksji to jak najbardziej popieram,wdeptac w glebe i zalac asfaltem zeby takie cos nie odzylo

Gość sliczna i ponetna
a ze ja mamm gadane to zazwyczaj tali delikwent zawsze wygadaywal sie przede mna. Powody dlaczego siedzi sam w barze bez swojje laski to: -ciagle klotnie -rutyna - nie dogadujemy sie -nie ma juz miedzy nami tej iskry -ona ma mnie gdzies to ja tez - unika seksu - ciagle pracuje, nie ma dla mnie czasu

Gość heheh...wystawiasz
hehehehe dobre -----ależ herszt kobitka z Ciebie...hihi

Gość jak mają głupich facetów
to ich problem. dziwię się, że ta twoja koleżanka jeszcze z nim jest. zachowujesz się kretyńsko, ale ten facet też nie jest święty. nie chciałabym być z puszczalskim, który daje d**y innym, zwłaszcza, gdy sam jest w związku. :/

Gość hehehehe dobre
uwielbiam jak mnie wdeptuje w ziemię pan Marian spod spożywczaka.:classic_cool: