Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marti-martyna

mniej o 3 cm w udach przez miesiąc... czy to możliwe?

Polecane posty

mam problem... chciałabym mieć szczuplejszce nogi o jakieś 3 cm.. czy to możliwe w ciągu jednego miesiąca? prosze o odpowiedz i moze jakies rady.. :( (chcę od jutra zacząć jogging godzinę i dieta około 800-900 kcal) czy to cos pomoze samo z siebie czy macie jakies cwiczenia.. :O prosze o porady! ;(

Gość udko takie jakies.
ja tez bardzo chce stracic z jakies 3 cm jak nie wiecej.. za miesiąc jade do włoch ze znajomymi .. i chciałabym załozyc spudniczke i juz nie myslec o tym czy moje nogi wyglądają grubo czy nie tylko dobrze sie bawic! wszystko co jem idzie mi w tyłek i uda .. i to dziwnie wygląda bo mam mały biust ;/ prosze o rady!.

Gość udko takie jakies.
upup

Gość karmazynek
prosze badzo o to rada : zacznijcie cwiczyc :) pobiegajcie sobie dni w parku czy gdzies kupcie sobie skakanke i efekty beda

Gość ćwicz codziennie
jednak odradzam bieganie bo to tylko rozbuduje Ci mięśnie, polecam ćwiczenia rozciągające, dieta 1000-1200 kcal, 3 razy w tygodniu peeling z kawy, 2 razy dziennie masaż kremem antycellulitowym.

tylko wiecie co... ja mam 14 lat i czy te kremy są dobre do mojego wieku?? z wagą jest chyba ok- 168 cm i 50 kg ale udo pod krokiem ma 50 cm, nad kolanem 36 a łydka w najgrubszym miejscu to 33... chce o 3 cm... juz wczoraj biegałam i to chyba NIE jest najlepsze... :( a skakanka napewno da rezultaty! :O prosze o odp. :((

Gość Diane_
kochana SILOWNIA!!!!!!!!!!!!!

bejbe lilly- nie kpie sobie!! ja chce schudnac bo wydaje mi sie ze mam grude uda.. ;( czerwony tulipan- serio aż 1 cm ;O czyli w miesiac 4 :D a jak często skaczesz i po ile minut? :)