Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I Love New York

Czy dziewczynie wypada poderwac faceta????

Polecane posty

hey wiem ze mi poradzicie, sprawa wyglada tak podoba mi sie jeden facet ale ja go kompletnie nie znam, wiec nie ma szans zeby go poznac np w jakims pubie itp wiem tylko ze jeden chlopak ktorego ledwo znam ma do niego maila i tu do was kieruje pytanie czy wypada dziewczynie napisac pierwszej??????? jakos sobie tego nie wyobrazam wydaje mi sie ze narobie sobier tylko siary za wszelkie opinie i wasze doswiadczenia bede wdzieczna :)

teraz mamy XXI wiek, równouprawnienie, kobiety są coraz bardziej męskie, faceci robia sie coraz bardziej zniewieściali...w sumie ja bym pierwsza nie napisała, ale baaardzo dużo kobiet robi 'ten pierwszy krok', wiec moze ty też sie odwaz jesli ci na nim zalezy i jesli on jest tego wart

Myrevin o co ci chodzi ????? z tym "w takim temacie???" przeciez po to jest forum aby zadawac nawet najdziwniejsze i twoim zdaniem najglupsze pytania

No pewnie ze wypada ,osoboscie raz mi facet tak sie spodobal ze nie moglam czekac az sam ruszy dupe wiec ja zrobilam ten pierwszy krok i nie zalowalam :P

Nie ma nad czym sie zastanawiać ja "swoja ofiare" wyrwalam tak ze odrazu do rozporka sie dobralam hehe ale bynajmniej nie mam na mysli szybkiego numerka w krzaczorach czy cos w ten deseń :) Grunt to dobry pomysl na podryw ,musi byc cos nietuzinkowego i niebanalnego :)

to nie sprawiedliwe ze tylko mezczyzni maja spoleczne przyzwolenie na podrywanie a kobiety maja udawac niezainteresowane i dzielnie czekac!!!!!!! szkoda ze nie urodzilam sie facetem heheh

hmm czy to jest tak trudne do zrozumienia, POPROSTU NIE CHCE WyJSC NA IDIOTKE BO NIGDy WCYESNIEJ TEGO NIE ROBILAM ale jak facet podrywa dyiewcyzne to jest wsyzstko ok ale jak dziewcyzna to juz jak zauwayzles we wczesniejsyzch postach nie wszzscz mzsla ze to dobry pomysl