Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa majka

Masturbacja kobiety a problemy z orgazmem.

Polecane posty

Gość synowa majka

Witajcie laski. Otoz mam pytanie. Czy ktoras z was masturbowala sie w mlodości? Jeśli tak to czy teraz normlanie osiagacie orgazm z partnerem? Ja mam olbrzymi problem z tym:( chcialabym sobie z tym jakos poradzic, ale nie moge.. Zawsze sie staram jak najdluzej i czekam na orgaz a tu nic.. i wtedy jak moj facet sie mnie zapyta jak z moim orgazmem musze mu klamac :-( Proszę wypoweidzcie sie na ten temat:(:(

Gość synowa majka
podnoszę

wiecej fantazji podczas seksu z facetem a nie czekaj na orgazm bo on sam nie przyjdzie bez twojej pomocy Musisz się bardziej zapominać o tym że facet cie stymuluje a tylko odbierać przyemność z tego i musisz mu powiedzieć jak ma ciebie dotykać

Gość synowa majka
anka a Ty masturbowałaś się w młodości, ze wiesz tyle na ten temat??

Co za głupie zadajesz pytania Czy sie masturbowałam w młodości? Co masz na myśli młodość? Wiek 28 lat to nie jest się starym a zaczęłam w wieku około 12 -13 lat.Nie pamiętam kiedy dokładnie to było

Gość synowa majka
nie zadaje głupich pytań. A jeżeli ty nie potrafisz ich zrozumieć to nie znaczy, ze są głupie.A kiedy przestałaś?? i jak długo zajęło ci dojscie do orgazmu z partnerem??

ja zaczelam masturbacje chyba w wieku 12 lat, niestety nigdy nie mialam orgazmu podczas seksu niestety...:( ale nie skupialam sie na tym aby w koncu go miec tylko czerpalam przyjemnosc z samego seksu. sama dochodze bez problemu, bardzo szybko i zawsze mam mega orgazm i to jeden za drugim, nie mam tego szczescia podczas seksu ale nigdy nie udawala i nie oklamalam partnera ze bylo inaczej

Gość Kupa Jeża
Zawsze Świeża

Mam dokadnie tak jak maniurka, i wcale się tym nie przjmuję ze nie mam orgazmu w trakcie Dochodzę zawsze przed orgazmem mojego Miśka a potem on wchodzi we mnie Zadnemu mojemu menowi nie przeszkadzało to a nawet jak zauważyłam to ich podnieca