Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentle40

40 letni kawaler

Polecane posty

Pracuje w babskim środowisku i znam rózne kobiety. Wśród tych samotnych sa bardzo fajne babeczki , atrakcyjne fizycznie i mentalnie. Ja nie wiem czemu nie maja facetów. Moja przyjaciółka , bardzo atrakcyjna 38 latka, ciągle sama. Przebojowa , wykształcona dziewczyna . Ciągle trafia na jakichs popaprańców.

Gość ja jestem3
dziekuje, a Ty jestes bardzo mila :) tak lubia tylko jak je przelamywac.

Życzę ci powodzenia i dużo , dużo miłości :) Wiesz ja do niedawna tez szukałam , mam 30 lat z kawałkiem . Nie bylo to proste . Tym bardziej , ze miałam za sobą traumatyczny związek . Znalazłam w końcu ....Na portalu randkowym , ale zaznaczam , ze to droga przez mękę

Gość ja jestem3
wiem cos o tym jestem tez na randkach. Dziekuje Ci i równiez wszystkiego dobrego 🌻

Gość autor zniknal
tak,miałem ale zawsze trafiałem na takie które do końca nie wiedziały czego chcą... nieprawda ... nie chcialy ciebie. po prostu. najwaznmiejsze zebys byl dobry w seksie

nie zgadzam sie, mialam takiego, ktory w seksie byl calkiem calkiem, ale cala reszta to totalna porazka, zero czlowieka.

Gość Michelangello
40 letni kawaler -madonna ma che grande tragedia....ja w kawalerstwie spędziłem całe 89 lat mojego zywota....tak,ze się ,chłopcze drogi, tak bardzo nie zamartwiaj...

wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma kto wie, może w małżeńswie czułbyś się jeszcze gorzej ;-)

Gość panna40 - 67r
Może się poznamy? Ja też wyglądam tak jak ty na 30 lat ;-)

Gość panna40 - 67r
Ja wiem czego chcę: stworzyć z kimś kochającym i kochanym rodzinę i mieć razem dzieci.

Gość vvvvv
panna 40 lat, nie za późno na dzieci?

Gość panna40 - 67r
Nie za późno: W Polsce co roku rodzi się wg rocznika statystycznego GUS od 6000 do 8000 dzieci matek po 40. A w Wielkiej Brytanii nawet 25 tys. To normalny wiek rozrodczy dla kobiety. 🖐️

dokladnie, ale jak ktos ma klapki na oczach i szablon, ze do 21 lat musi wyjsc za maz i do 25 urodzic, to jemu nie przetlumaczysz.

Gość panna40 - 67r
draska, 🌻

Gość chce mi się wyć
A 40-letni kawaler - pracujący na pełnym etacie ale i tak będący na utrzymaniu rodziców (polskie realia ekonomiczne) ?

Gość moje 3 złote
Film to film (bajka dla widzów), a życie (szczególnie w Polsce) bajką nie jest.

Gość przecież to wszystko jest
bardzo proste ", bardzo atrakcyjna 38 latka, ciągle sama. Przebojowa , wykształcona dziewczyna . Ciągle trafia na jakichs popaprańców. " 1. kobiety co do zasady nie wiążą się z facetami o gorszym dorobku niż one same. Do tego preferują starszych... - pomijamy takie z DDA i podobnymi zaburzeniami. - 2. mężczyźni nie patrzą tak bardzo na "dorobek kobiety". zwykle wolą młodsze efekt. Facetów którzy zainteresują taką kobietę jak z cytatu jest niewielu, bo przeciez niewielu. Do tego starsi i w podobnym wieku to sa raczej zajęci, a ci wolni musza miec problemy emocjlonalne/nieudane życie bo inaczej też by byli zajęci. Ci atrakcyjni i wolni, np po rozwodzie, szybko sobie kogoś znajda i dla nich grupa docelowa kobiet jest dużo szersza. Więc moga sobie znaleźć 30 czy 28 :P Koleżanka za duzo wybrzydzała albo nie poardziła sobie ze swoimi problemami damsko-męskimi we własciwym wieku. Teraz już jest praktycznie bez szans. Chyba, że naprawdę będzie miała szczęscie i trafi na rozwodnika.

Gość gość
stary czym sie przejmujesz, ja 38 letnim kawalerem jestem, nigdy nie mialem kobiety w sensie jakiegokolwiek związku partnerskiego, ale bzykam rozne panie luksusowe od towarzysttwa tylko ze mnie na to stac, a ze jestem lysym blondynem, do tego chudym i dlugim bo jakies 196 m wzrostu a wiekszosc polek to niedorasta nawet do 160 cm, jestem sam bo jestem inny, znajdz sobie pasje, a zarobisz kasiorke to i bedziesz mial bzykanie i to nie z jakimis niskimi pasztetami ale naprawde z fajnymi rurami :)