Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejsi

Quinny speedi czy Jane Slalom Pro

Polecane posty

Gość kejsi

Hey mamy i przyszle mamy, mam maly problem z wybraniem odpowiedniego wózka dla mojego maluszka, mam nadzieje że niektóre z was maja jeden z tych modeli i dacie swoje opinnie.Co do wózka jane Slalom Pro chcialam kupic gondole i fotelik w jednym tyle ze nie ma tam za duzo mniejsca z tego co zaopserwowalam a moj maluszek urodzi sie akurat na termin zimowy, a co do Quinny to nazekaja na to ze gondola tez jest malutka no i oparcie w spacerówce nie sklada sie do pionowo, I jeszcze jedno pytanie czy brak barjerki w quinny to tez duzy problem?? dziewczyny czekam na wasza opinie!!!

Gość hahaha8
my już kupiliśmy wózek i właśnie Quinny speedi i ja tam jestem z niego zadowolona.lepszy niż buzzy,chociaż buzzy produkowali w fajniejszych kolorach.ja mam speedi oceanic i jest oki,prócz jednej rzeczy.ta siatka na zakupy jest malutka,zastanawiam sie co mi sie tam zmieści.Chyba jedna pielucha,a nie zakupy:(

Gość kejsi
a czy brak barjerki nie jest problemem????

Gość katrinaaak
dla mnie wozek jane ale nomad jest rewelacyjny!!!

Gość kejsi
tyle ze w jane kupujac osobno gondole i fotelik mozna zaplacic kosmiczna cene a w Quinny cena jest w miare , ja chcialam byc spraytna i kupic 2 w jednym czyli gondole i fotelik razem tyle ze jest tam bardzo malo miejsca

Gość kejsi
hey dziewczyny piszcie zalezy mi na waszej opini

Hej ja mam Quinny speedi ogólnie jestem zadowolona , z gondoli bardzo , chociaż młody urodził sie w marcu na początku, to pojeździłam nią do połowy lipca, ale młody na starci miał ponad 4.5 kg i 60 cm - do miniaturek nie należał :) , był bardzo silny i podnosił mi sie na 3 miesiące do góry chcąc oglądać świat i to był główny bodziec aby zmienić na spacerówkę w tak wczesnym wieku on nie chciał mi leżeć , co do spacerówki brakowało mi na początku pozycji całkowitego leżenia , przy małym dziecku to problem bo zsuwa się na dół , oraz obracanej spacerówki , kiedy wiało to musiałam ciągnąć wózek za sobą aby nie wiało w maleństwo , kosz mały nie wiele wchodzi torba konieczna przy większych zakupach , ale torbę możesz oprzeć o ręczny hamulec , z plusów lekki wózek w mirę jak dziecię rośnie ogromna ulga , spacerówka przy starszym dziecku istny ideał dziecku jest wygodnie przestronnie jak śpi to rozłożone w wygodnej pozycji , wózek cuuuuudownie się prowadzi nie mam z nim problemów a co do poprzeczki ja jej nie dokupywałam,wózek ma 5 punktowe pasy ja z nich robiła i robię 3 -jki tzn zapinam tylko w pasie i między nóżkami nie zakładam na ramiona , młody ma więcej swobody a nie wypadnie z wózka. Życzę udanych zakupów i szczęśliwego rozwiązania :)

Gość kejsi
dzieki serdecznie rozwialas moje watpliwosci zdecyduje sie na quinny , pozdrawiam serdecznie

a pisałaś coś o foteliku , ja żałowałam że nie kupiliśmy MaX Cosi , który można zamontować w adaptery wózka , kupiliśmy deltima , ohyda , młody nie chciał w tym foteliku jeździć , darł się jak tylko go do niego wkładaliśmy , sumując nie polecam fotelików firmy deltim , tych początkowych

Gość kejsi
no ja zamierzam kupic maxi cosi do quinny , mysle ze bedzie wporzatku

Barierkę do Quinny można dokupić, to nie jest jakiś duży koszt. Inna sprawa że ta spacerówka ma siedzisko "kubełkowe", czyli jak chcesz dziecko "położyć" spać na spacerze, to nie będzie leżało na płasko tylko przechylone ale w pozycji siedzącej.