Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina 1214

jak mam sie malować?? pomocy!!

Polecane posty

na woim miejscu najpierw zrobilabm cos z wlosami moze roche rozjasnila i skrocila za dlugie sa i

Gość alina 1214
a cipkę też mam sobie wystrzyc na jeża ?

Dokładnie- najpierw włosy. Są za długie i nijakie. Przez to Twoja twarz robi się malutka i taka jakaś długa. :) A co do malowania to kurcze... zdjęcie jest troszkę niewyraźne. Możesz napisać jaki masz kolor oczu? Pewnie brązowy, ale wolę się upewnić. :p

Gość Meeeeeeegggggggiiiiiiiii
Powinnaś ładnie wycieniować włosy! Makijaż wtedy nie byłby konieczny!

Gość nie słuchaj zazdroszczą ci
pięknych długich włosów rzęsy wytuszować, błyszczyk na usta i gotowe

Gość alina 1214
ciemno brązowy mam kolor oczu!

Gość alina 1214
ok!! ale moje orginalne brwi są strasznie szerokie a zadkie!! jak je zagęscić troszkę?

Gość alina 1214
kredką do brwi mozna je trochę pomalowac???

odżywka do brwi, lub choćby olej ryxynowy na noc, na dzień dobra kredka do brwi niestety brwi ają tendencje do przerzedzania się w późniejszym wieku. Jesli teraz je bedziesz masakrować, potem może być nieciekawie

Gość alina 1214
aha!dziekuje wam serdecznie za pomoc!

Gość alina 1214
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie jaki mam ksztalt twarzy?? kwadratową czy w ksztalcie serca??? sama niewiem kosci policzkowe mocno uwydatnione juz patrzylam na googlach i i nic do mnie nie pasuje!! ::(

wiesz co z ksztaltem twarzy mnie tez jest ciezko okreslic,cienie tak jak poprzedniczka napisala perlowe aczkolwiek nie za jasne,brązu nie polecala bym bo masz czarne wlosy więc cos z cieni zeby rozswietlalo twarz!podklad jak najbardziej ale to zalezy czy chodzisz na solke to wtedy ciemniejszy podklad na to puder transparentny matowy.ja bym ci zrobila linerem kreski na gornej powiece i na dolnej czesci na zewnatrz oka kredką czarną troszeczkę zeby powiekszyc oko ale delikatnie .rzesy tuszem wydluzajacym i pogrubającym i bardziej rzesy wytuszowac przy koncu oka tzn nie w kierunku nosa a w drugą strone.zrobią sie takie ladne kocie oczy!!co do ust,chyba jakas konturowka powiekszy ci usta i pomadkę perlową .wlosy pisalas ze podkrecasz więc nie skracaj bo jak skrocisz i je podkrecasz na walkach to będziesz miala do ramion.fajnie podkrecic na piance i supcio.masz ladną buzie.pozdrawiam!!

a ja mysle ze powinna mocno oczy podkreslic i brwi troszkę ciemną kredka podkreslic!!

Gość alina 1214
dzieki kasia111!! i was wszystkich kochane dziewczyny za rady!! 😍

wiesz co ?zrob zdjecie jeszcze jak zakrecisz sobie wlosy i pomaluj sie tak jak my tu radzilysmy i zobaczymy wtedy jak bedziesz wygladać !! ok??? napewno cos doradzimy jak bedzie cos nie tak nie wstydz sie jak cos ci nie tak pojdzie z makijazem nikt tu nic zlego nie napisze lecz doradzi!! trzymaj sie mała!! napisz jeszcze!

Gość alina 1214
DOBRZE::(

Gość alina 1214
mialo byc :)

Gość niezle
wlosy obciac albo podkrecic..brwi zapuscici:)obowiazkowo...

ale jak dziewczyna pisala ze ma brwi szerokie a rzadkie? to chyba je st lepiej trochę kredką pomalowac. a jak zapusci brwi a ma rzadkie i jeszcze troche pomaluje to będzie jak wyglądac jak Breżniew tak mi sie wydaje .lepsze takie brwi i je troche ciemną kredką pomalowac

Gość alina 1214
no to co mam zrobic z brwiami wkoncu?