Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kamilka ****

DZIEWICE W WIEKU 20 LAT TO BRZYDULE p

Polecane posty

Gość ****kamilka****
to nie jest prowokacja :) jestem głupia naprawdę, nie na niby :)

Gość o uwaga
odezwie sie, chyba nas nie zawiedzie?:p

Gość kamilka nie pisz sama do
siebie bo to widac ;)

Gość ooooooooooooooo
JAKA TY JESTEŚ DURNA JEŻELI SĄDZISZ ŻE TY TO MÓJ PROBLEM !! JESTEM POPROSTU 40 LETNIA DZIEWICĄ I URZEKŁA MNIE TWOJA HISTORIA.

Gość kibicka tej rozgrywki
czyżby walkower? :D

Gość o uwaga
albo zmieni nick i wylaczy capsa dla niepoznaki.:classic_cool:

Gość ooooooooooooooo
O KURNA MAM FANKLUB

Gość o uwaga
nie, nie wyłączyła:classic_cool:

Gość ooooooooooooooo
ALE DLACZEGO MAM Z NIĄ WALCZYĆ??? I DLACZEGO MAM COŚ ZMIENIAĆ ??? JESTEM OOOOOOOOOOOOOOOOOOO I PISZE JAK PISZE. jA SWOJĄ OPINIĘ WYRAZIŁAM NIC DODAĆ NIC UJĄĆ

Gość zdziwilaby sie autorko
jak bardzo sie mylisz. glupiutka jeszcze jestes. tak jakby sex byl wyznacznikiem urody:)

Gość zdecyduj się
:O 25.04.2008] 13:56 ***kamilka **** (buziaczekkk@buziaczek.pl) to nie jest prowokacja

Gość ooooooooooooooo
NO TAK TO OCZYWISTE ŻE TO PROWOKACJA - TYLKO PO CO ??? CHCESZ SPRAWDZIĆ JAK CIĘ OCENIĄ JAK ZACZNIESZ TAK ROBIĆ ???? NO TO CHYBA JUŻ WIESZ BO JAKBYŚ NIE ZAUWAŻYŁA TO WIĘKSZOŚĆ NA TYM TOPIKU CIĘ SKRYTYKOWAŁA

" NO TAK TO OCZYWISTE ŻE TO PROWOKACJA - TYLKO PO CO ??? CHCESZ SPRAWDZIĆ JAK CIĘ OCENIĄ JAK ZACZNIESZ TAK ROBIĆ ???? " A gdybym chciała,to co by mnie obchodziło zdanie innych w twj sprawie?? ;P

Gość samantaaaaa
kamilko jesteś pustą dajcarą :) która zapewno straciła dziewctwo w wieku 13,14 lat ile cię już przeleciało ?? i co dumna z tego jesteś ? że masz opinie dziWWki ?? jedna tu pisała że ma 22 lata i jest dziewica i zazdroszczę ci ja straciłam w wieku 19 lat on był wyjątkowy kochałam go niby nie żałuję ale wiem że dla facetów to że jesteś dziewicą to nie wstyd tylko coś wyjątkowego :) bo cenią dziewczynę że się nie puszczała i nie myśli tylko pipą tak jak KAMILKA :) skoro jesteś otwarta na sex beirz za to kase albo znajdz se sponsora :)

Gość ooooooooooooooo
TO PO CHOLERE TA PROWOKACJA - OPINIĘ MASZ GDZIEŚ, PODOBNO TAKA NIE JESTEŚ TO CO NUDZI CI SIĘ ??? BEZ SENSU KOŃCZĘ Z TOBĄ ROZMOWĘ JESTEŚ ZBYT PUSTA ABY PROWADZIĆ JAKĄKOLWIEK LOGICZNĄ DYSKUSJĘ. I GDZIEŚ MAM KTO WYGRA TĄ PYSKÓWKĘ

Gość samantaaaaa
to na uj ten temat zakładasz skoro zdanie innych ci lottoo ?? idz się lecz dziecko a sponsorzy uważąjcie żeby sie czymś nie zarazić od niej

Gość wwwwwwww
mam 20lat i jestem dziewica,nie dlatego ze chce czekac az do slubu czy jestem brzydka.Poprostu nie moge sie przelamac,nie rozumiecie ze poprostu nie trafia sie nikt odpowiedni!!ciazy to nademna psychicznie i postanowilam juz ze zrobie to przy najblizszej okazji.koles sie zdziwi ze jestem dziewica

Gość jhj
nie zgadzam sie . Brzudule biora pierwszego lepszego ktory je chce dlatego sa zajete szybko . Najladniejsze dziewczyny traca dziewictwo po 20 -tce bo wiedza ze i tak facet sie znajdzie . Brzydule przed 20 tka bo wiedza ze to moze byc ich jedyna okazja i zaden inny ich nie wezmie