Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kamilka ****

DZIEWICE W WIEKU 20 LAT TO BRZYDULE p

Polecane posty

Gość wwwwwwwwww
nie wiem czy mu to pochlebi,mam nadzieje

Gość jhj
dziewczyna ktora traci dziewictwo pozno wie ze nawet jesli sie rozstanie z obecnym to od razu moze miec nowego . Brzydka dziewczyna nie ma takiej mozliwosci nowy moze sie nigdy nie znalezc.

Gość wwwwwwwwww
jhj-pocieszylas mnie!

Gość Ja mam...........
kilka brzydkich koleżanek a facetów maja takich że ho ho. Więc to nie prawda że uroda ma duże znaczenie, owszem ma ale na początku późnie ważniejsze są inne wartości. Uroda przemija a to co w sercu i duszy pozostaje.

Gość a gdzie durna kamilka
pewnie poszła inny durny temat zakładać ? a szkoda bo ubaw był po pachy - ide jej szukac

Gość taktak zgadzam sie
uroda ma mniejsze znaczenie w tych rzeczach,mam znajome,brzydkie,kompletnie nieatrakcyjne,a uprawiaja sex czesciej niz ja choc jestem atrakcyjna kobieta

Gość Mysz kościelna
Ludzie a ja mam 35 lat i nigdy nie miAłM CHŁOPaka , kochanka, przyjacieela,koliegi, żadnej przyjaciółki. jestem samotna. nikt mnie nie chce,mimo,że wyglądam jak milion dolarów. mieszkam w klasztorni i cyztam kube i puchatka i sram na odległość 100 metrów i wlasnie jem nutelkę :D aahhhhhhh życie jets piekne jak jets sie dziewica. moje motto: będę będe dzieiwcą aż do grobu! oo bede bede bede dziewica aż po grób!! booo jaaa bede dziewica i mi zaden chłop nie zniszczy mych zamiaró bo bede zyła nannanana an bede zyla ooo haha uauuua mannana bede zyla. hej ho hej ho do lasu by sie szło? na grzyby?? ba malinki na jagodki trzymajcie sie puszczalinskie cudki :D:D::D pozdro z koszciola, ksiaze was pozdrawia elo elo pozdro pozdro ziomm bub bimimibibmim rikitiki tadam tada uuu auuua uaaa bum bum dam dam dam nie dam nie dam nie dam jestem miszcz klawiatury uryr ury uryyy uryy bum tki liki :P:PP