Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąza 1 trymestr

mam juz dosyc tej ciązy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jukla
no to sie pocieszaj tylko to ci zostalo moj skarb jest "niby" grzeczny ale to niby zawsze rodzi watpliwosci :D

Gość Słonko 26
Ja również I trymestr wspominam jako koszmar. Od 6 tygodnia ciągle wymiotowałam, wszystkim - nawet wodą. I nie pomagało nic. Po dwóch tygodniach trafiłam do szpitala - z dzieckiem wszystko było w porządku. mnie trochę doprowadzili do używalności. Dostałam leki przeciwymiotne - odstawiłam je dopiero dwa tygodnie temu. A aktualnie jestem w 21 tc. Wyniki hemoglobiny mam nieciekawe 10,6 - od 5 tygodni biorę żelazo ale wg lekarza nie obejdzie sie bez zmiany diety. Tylkoże na samą myśl o jedzeniu czegoś na co nie mam ochoty (buraki, mięso, podroby, kaszanki) mnie mdli. Ale trzeba będzie się chyba przełamać dla dobra dzidziusia. W tym momencie nie wyobrażam sobie kolejnej ciązy, ale podobno szybko zapomina się o tym co zle. trzymajcie się dzielnie.

Gość asiulka_kulka
Niektóre osoby bardzo źle znoszą przyjmowanie żelaza, może właśnie ono powoduje biegunkę?

ja mialam tak samo a moze jeszcze gorzej, zwaracalam i na dodatek lecialo mi pwszytsko nosem, zwracalam 4 dziennie i w nicy tez.... nie doprowadzaj sie do glodu, przegryzaj cos... mi minelo pod koniec 4 miesiaca, teraz mam 32 tydzien i borykam sie z innymi problemami...

Gość mmeeggiii
Ja nie miałam zadnych objawóm ciążowych, poza tym ze brak miesiaczki to długo bym nie wiedziała, ale jednak pod koniec było mi ciezko bo brzuch miałam duzy, i trudno bylo mi sie poruszac!!

Gość appetittt
Nie rozumiem , przeciez same tego chcialyscie. Tylko nie mowcie ze nikt was nie powiadomil o takich dolegliwosciach

matko, az sie boje pomyslec. Zobaczylam 2 kreseczki na tescie - musze sie pochwalic, ale tak naprawde nie wiem, co mnie jeszcze czeka :D:D:D