Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWO DO ŻYCIA

Ten film trzeba obejrzeć

Polecane posty

Gość PRAWO DO ŻYCIA

sorry ale przebrnełam tylko przez pierwsze 14 sekund \"mamusiu tak bardzo Cie kocham\" to jak rozumiem powiedział któryś z tych nierozwinietych wyskrobanych zarodków, tak?

Gość PRAWO DO ŻYCIA
obrabiam psie szminy🖐️:classic_cool:

\"aborcja zagraza pokojowi\" hmmmm nie chce tu podwazać autorytetu śp. matki teresy ale ja bym znalazła inne zagrożenia dla światowego pokoju

Jak ja nie znosze takiego pieprzenia...Umowmy sie: aborcja nie jest czyms najfajniejszym na swiecie i najlepiej byloby gdyby jej nie bylo! Czasami jest to po prostu konieczne- i tylko w tych przypadkach powinno byc stosowane. Wiec nie wykrzykujcie tutaj o prawach kobiet i tym podobnych, gdyz czesto sa to zwyczajnie glupie kobiety, ktore nie wiedza co tak naprawde jest wazne...

Gość jakie z was pustaki aż żal -

Gość Do Prawo do Życia
Zadbaj najpierw o tych, którzy już żyją i cierpią, są chorzy, nie mają pieniędzy na leczenie, żyją w ubóstwie, borykają się z tysiącem problemów. O zarodki się nie martw.

hm...problemy kazdy ma: wieksze albo mniejsze, ale dorosly czlowiek po to ma rozumek zeby z niego korzystac:)

Gość rycząca 40cha
okropność :o

Gość popieram. PRAWO DO ŻYCIA
JAN PAWEŁ 2 4 czerwca 1997 roku Kalisz Miarą cywilizacji - miarą uniwersalną, ponadczasową, obejmującą wszystkie kultury - jest jej stosunek do życia. Cywilizacja, która odrzuca bezbronnych, zasługuje na miano barbarzyńskiej. Wiele razy powtarzam - i jestem tego pewny - że największym niebezpieczeństwem zagrażającym pokojowi jest dzisiaj aborcja. Jeżeli matce wolno zabić własne dziecko, cóż może powstrzymać ciebie i mnie, byśmy się nawzajem nie pozabijali? Jedynym, który ma prawo odebrać życie, jest Ten, kto je stworzył. Nikt inny nie ma tego prawa: ani matka, ani ojciec, ani lekarz, żadna agencja, żadna konferencja i żaden rząd. "naród, który zabija własne dzieci, jest narodem bez przyszłości".

Gość jechanie po najniższych
instynktach!!! większość tych płodów miała kilka miesięcy a nie np. kilka tygodni, czyli były to usunięcia martwych już płodów z macicy jeżeli kręcicie filmy w obronie zycia poczętego, to przynajmnieju nie kłamcie!!! w takim temacie, gdyż kłamstwo nie usprawiedliwia rzekomo dobrych i słusznych intencji!!!

Gość 768uyuy
co to za film ? ba tym filmie sa juz dzieci a nie zarodki...a aborcja wykonywana jest jakos w pierwszysm tygodniu coszy a nir jak juz dziecko jest takie duze !! jak robicie film przeciw aborcji to vhociaz prawdziwy !! moja kolzeanka usunela,ale nie dziecko,usunela zarodek ! ktory nue czul ,nie mial bicia serca,nie byl czlowiekiem !!

Gość 768uyuy
a ty jak się pier...isz to jesteś to jesteś ku..wa czy człowiek ???

Gość Do Prawo do Życia
Niektórzy panowie posłowie są żarliwymi przeciwnikami aborcji m.inn. pan Cymański. A ja mam propozycję do tych panów. Niech wpłacają ze swoich wypasionych poselskich diet comiesięczną pensję dla matek, które musiały urodzić dzieci, których nie chciały, bo nie miały ku temu sprzyjających okoliczności. Czy zgadzacie się z moją propozycją?

Dorosly czlowiek ponosi odpowiedzialnosc za to co robi. Dzieci nie biara sie od pstrykania palcami...

Gość Do Prawo do Życia
Zgadzam się, że jest to granie na najniższych instynktach. Ciążę powinno się usuwać do 6 tygodnia. Aborcja nie jest "fajna" jak napisała jedna rozsądna internautka. Czasami jednak jest jedynym wyjściem. Trzeba umożliwić to "wyjście" zdespreowanej kobiecie. Aby miało to miejsce w sposób godny i higieniczny.

Gość hmmmona
Po pierwsze wcale aborcja tak nie musi wygladac jezeli to odkryjesz wczesnie czyli do 8 tygodni : mozesz wziasc pigulki albo zastrzyk!!!! Wcale operacje nie sa potrzebne!!!!!

Gość i to jest
aborcja ==== morderstwo