Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000000000000000999

niech mi ktoś pomoże

Polecane posty

Gość 000000000000000000000000000999

otóż mam problem z cerą, a więc czoło cera normalna, polczki czerwone(nie cały czas ale piekace) pozostała część policzka sucha!!!!!!!!!!!!! i to bardzo. Ja juz nie wiem jaki mam teraz kupić niedrogi krem do cery naczynkowej(na nosie mam popekane naczynka) wrażliwej czy suchej??? deramtolog mi nie pomógł tylko jakieś drogie nieskuteczne maści przepisuje

Gość o ja mam to samo

Gość upppppppppp

Gość upppppppppp

Gość chorybzda
na pewno do suchej i naczynkowej możesz stosować dwa kremy i stosowac je tam gdzie trzeba nie musza byc wcale drogie polecam z sorai i ziaja

Gość na noc kup sobie
tłusty. ja tak podreperowałam cerę. kupiłam dax cosmetics krem na zimę i nigdy go zimą nie uzyłam. potem miałam problemy z cerą i używałam mnóstwa mazideł, maści i kremów nawilżających i wszystko na nic. w końcu kiedyś nałożyłam na noc grubą warstwę tego tłustego kremu. już po pierwszej nocy było lepiej. w dzień używałam odżywczego kremu nivea, bo od kremów na zimę strasznie świeci się skóra. tydzień i buzia wyglądała o wiele lepiej, nie piekła, nie była aż tak zaczerwieniona i nie złaził mi naskórek (wcześniej miałam taką suchą, że aż mi się łuszczyła). i dużo pij.