Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyyyy 20

DLACZEGO FACECI PATRZA NA MNIE JAK NA OBIEKT DO SEXU

Polecane posty

Gość babyyyy 20

!!!1mam juz tego dosc...co to znaczy ze jestem nie atrakcyjna?czy ze trafiam na takich palantow

Gość babyyyy 20
:-) ale na prawde dziwi mnie to....i czasem wnerwia.Czuje sie jak jakas dziwka dlaczego tak mnie postrzegaja?ani nie ubieram sie jak jakas typowa kooorwa ,nie zachowuje....Fakt dbam o siebie i brzydka nie jestem ale kazdy chce tylko tego..:-(

Gość Faginnos
widocznie sucz z ciebie

Gość babyyyy 20
a dokladniej? nie mialam takiego ktory by potrafil utrzymac rece przy sobie!w kazdym smsie rozmowie,na kazdym spotkaniu patrza na mnie i mowia ze chca sie ze mna kochac!do cholery..ja tez lubie sex ale chce kogos kto nie mysli tylko o tym ...ma jakies uczucia...:-(

Gość babyyyy 20
do dooopy z tym wszystkim... :-0

Gość Faginnos
Jestem kretynem. Świadczy o tym fakt, że zawsze w podczas samotnie spedzanych w moim kawalerskim M1 weekendów,zakładam moje ulubione kąpielowki z podobizną Romana G na rozporku, rozkładam w lazience koc, smaruje sie olejkiem do opalania faktor 35, zakładam przyciemniane google ala Victoria Beckham, spryskuje łazienkę calym opakowaniem Breese mini spray i udaje ze jestem na pikniku. Rozdepczcie mnie, jestem przegranym gównem.:o

Gość babyyyy 20
faginos...ja tu mam proble..:-0 chcewas rozgryzc i to czemu myslicie nie ta glowa co trzeba i czemu tylko ruchanie wam w glowie....

Gość hmmm.........
kochana nie jesteś sama a to raczej nie wina facetów tylko puszczalskich dziewczyn które ich tego nauczyły bo tylko takie byli w stanie poderwać i teraz jak uda im sie być z kimś normalnym kto pragnie czegoś więcej niz seksu to im się wydaje że coś z nami nie tak ...... nie poradzisz

Gość babyyyy 20
hmmm masz chyba racje....ja nie mowie ze sexu nie lubie ale bez przesady...chcialabym normalnego zwiazku opartego tez na czyms wiecej...:-( ale faceci maja w doopie normalne dziewczyny, bo zaliczaja na akord nie patrzac na nic innego ! :-0

Gość hmmm.........
na akord to niech sobie jadą za granice ale w to też powątpiewam bo z arabami i turkami nie mają szans oni przynajmniej wiedzą jak co i kiedy powiedzieć miło posłuchać ale nic pozatym czyli jak u nas