Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladynka

co robić??!!

Polecane posty

Gość balladynka

jestem w ciąży,dziecko moze byc chore,mój syn jest w 4 klasie,jest zagrożony z matematyki,angielskiego i historii.ma naganne zachowanie.rozmowy z nim nie pomagają,połowy dnia nie ma go w domu.córka wyprowadzila się nie mam z nią komtaktu,a mąż mnie zdradza😭 ja mam depreche,nie wiem co robie ... :(:(:(:(:(

Gość dbaj o siebie
rób sobie małe przyjemności a co do reszty to sama musisz zdecydowac, nie powiem ci przeciez zebys sie z nim rozwiodła

Gość bimberrr ***
zoztań proztytudkom

Gość bimber**98299829
♥♥♥

Gość trelek
Skoro jest w czwartej klasie to przecież jeszcze dziecko...Ma jakiś autorytet?(dziadka, tatę)kogoś kto mógłby z nim porozmawiać? Bo Ciebie(bez obrazy)pewnie ma w d... A co do męża...zanim zaszłaś w ciąże nie wiedziałaś, że Cię zdradza?

Gość balladynka
nie,jestem w 8 misiącu,przyłapałam go w marcu z jakąś blondyną😭

Gość aż 4
skoro masz już dwójkę dzieci to po kiego licha sobie trzecie zmajstrowałaś ? zamiast majstrowac dziecko trzeba było pilnowac tych które juz miałaś a faceci to wiadomo że jak są problemy to szukają odskoczni w życiu można liczyc tylko na samą siebie, bo kobieta która wierzy i ufa facetowi zawsze dostanie po dupie

Gość aż 4
szkoda że nie ma takich czarów że można by facetowi te dziecko w brzuch przenieśc....ponosiłby bysobie przez miesiąc za karę i by mu się głupot odechciało....

Gość jemjemjem
Prowokacja i to marna:O

Gość balladynka
to byl przypadek,wpadka guma pekla :( a uzywamy tylko durexa,jedno wielkie gówno :(

napisz cos wiecej, zcego syn ma takie problemy? czy wiesz na pewno,ze cie zdradza...to cos sie doradzi