Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szef...

seks podczas miesiączki

Polecane posty

Gość szef...

Moja dziewczyna ma miesiączke tzn w niedziele będzie miała trzeci dzień zazwyczaj ma 4-5 dni czy można uprawiać seks podczas miesięczki? czy to nie wpływa na organizm, zdrowie nie wiem. Czy odczuwa wtedy jakiś duży ból itd? Mieliśmy plany na niedziele i całą chate wolną... czekam na odpowiedzi jakieś linki itd

Gość raz mi się zdarzyło i
to nie jest przyjemne, bolała mnie pochwa. ogólnie trudno było wejść. ale może seks oralny, analny czy nie wiem... :O

Gość zulu gula ble ble ble
generalnie czytalam, ze seks podczas okresu nie wplywa w zaden sposob szkodliwie na organizm. Ludzie nie uprawiaja seksu w tym czasie raczej ze wsgledow higienicznych no i chyba, ze kobieta miewa jakies dolegliwosci jak np. bole brzucha podczas okresu to tez raczej nie ma ochoty na seks. Przeciwwskazan zdrowotnych nie ma

Gość hiiiih
spoko nie boj sie,wszystko bedzie ok.tzn o zakazenie wtedy latwiej bo krwe itd ale zahoajcie..higiene :-P i bedzie git.Aha i doznania sa wieksze i ochota naprawde....swoja droga dobrze ze martwisz sie o swoja dziewczyne :-d milej niedzieli :-D

Gość jakby sie martwil to by
sie nie pytal:o

Gość podóżniczka
Mi się zdarzyło kochać z chłlopakiem podczas miesiączki i powiem szczerze że dla mnie to nic specjalnego, nie jestem wtedy jakoś specialnie HOT więc zrobiłam to w sumie po to zeby jemu było dobrze :-P wszystko odbyło się estetycznie w prezerwatywie, mówił że jestem bardzooooo gorąca w środku i mokra a to chyba bardzo dobrze :-P także myślę że jeśli dziewczyna nie ma bolesnego okresu , to czemu nie???!!!

Gość oj.........
hehe skad wy czerpiecie takie wiadomosci idiotyczne???????????? sex wskazany jak najbardzie lae ze stalym partnerem do ktorego kobieta ma pelne zaufanie:) jak juz pisana latwiej przenikaja bakterie w tym czasie stad ten staly sprawdzony partner.............a reszta same plusy -stosunek w tych dniach lagodzi napiecie i bol sie zmniejsza po stosunku a tym bardziej po orgazmie -kobieta podczas okresu ma wieksza chcec na sex:) -pochwa jest bardziej unerwiona i bardziej wrazliwa przez okres a to poteguje doznania minusem moze byc dla partnerow dyskomfort wiadomo ubrudzenie sie krwia(ale jak juz koncowka nie ma czym sie martwic) ja polecam pod prysznicem czysciej no i mniejszy dyskomfort:) milych uniesien

W czasie miesiaczki mam zawsze ogromna chcice na seks Mojemu Miskowi zupelnie to nie przeszkadza trzeba uważać żeby nie pobudzić pościeli od krwi ale zawsze podkładam pod pupę podpaske

Gość no cóz bez przesady
są laski które mają chęc na seks w te dni i sa takie, które mają ochotę lezec jak kłoda z zasłonietymi oknami na prochach przeciwbólowych - to zalezy od dziewczyny. A twierdzenie, ze wszystkie kobiety wtedy dostaja mega chęci na seks, jest tak glupie jak twierdzenie, ze kobieta rodząc ma orgazm:P

Gość Aniolek8989
Hej Wszystkim ;) mam pytanko... kochałam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia w czasie @ to był 4dzien ...przewaznie mam 5-7 dni. czy mogę być w ciąży ??

Gość tak aniołku
przypuszczalnie zaciążyłaś, a zarodek rozwija się w resztkach Twojego mózgu

Gość Aniolek8989
a tak wogole na serio... nie boje sie ciązy ;) a mojego lekarza nie ma zebym sie mogla go zapytac bo urlop ma :(

Gość paczkaorzechow
zgadzam się z oj...oczywiście świadczę wyłącznie za siebie. Podczas okresu mam większe libido, czerpie większą przyjemność ze stosunku i faktycznie rozluźnia mi to mięśnie i czuję dużą ulgę. Bywa, że w tych dniach nie mam ochoty, ale zdarza się to raczej rzadko.;)

Gość no to wpadnie w depresję
co to za żeglarz, który nie żeglował po Morzu Czerwonym???????????

Gość księżniczka jest tylko 1
nie

Gość wójekstaryhuejk
cały ten okres to jedno wielkie pole minowe i saperze drogi jak widzisz krew to poczekaj jak kobieta chce poczekaj a jak już nie che to załóż gumę i podłóż C4

Gość malachitowa
chce spróbować

Gość Jommmy
Temat dla niektórych zaporowy, moja żona z początku też nie chciała seksu i nie wyobrażała sobie jak można go uprawiać w ciągu miesiączki, pomimo faktu że ma jeszcze większe libido ode mnie. Do tego momentu uprawialiśmy seks raz dziennie minus 5 dni w miesiącu; teraz przekonała się na seks w czasie okresu, sama zaproponowała, darujemy sobie tylko 2 dni w największych upływach, ale i tutaj można się przecież pod prysznic schować:)

Gość gość
Szukam Pana na telefoniczny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://www.sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://seksnumer.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!